Krono Original Super Natural K629 Gold Fiordaliso Oak laminált padló

9099 Ft
négyzetméter ár: 4026 Ft

 

A Krono Original Super Natural K625 Wheat Pistachio Oak laminált padló környezetbarát termék, amire a gyártó 20 év garanciát biztosít, a garanciális feltételek betartása mellett. Az 1 click 2 go pure+ technológia miatt rendkívül ellenálló a beszivárgó nedvességgel szemben.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Cikkszám: 8SN-K629 MW Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Termékkód: 8SN-K629 MW
Terméknév: Krono Original Super Natural K629 Gold Fiordaliso Oak laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC3 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Super Natural termékcsalád matt, szatén felületei hiteles dombornyomással reprodukálják a prémium minőségű fa tulajdonságait.

A Krono Original Super Natural K629 Gold Fiordaliso Oak laminált padló természetes megjelenést és érzetet kölcsönöz padlójának. Ha a természetesség és a famintázat igazán fontos Önnek, akkor jó, ha tudja, hogy a felületét az innovatív technológiáknak köszönhetően alig lehet megkülönböztetni a valódi fától. Emellett a környezet védelméért is sokat tehet, mert a K629 Gold Fiordaliso Oak laminált padló VOC A+ minősítéssel rendelkezik, ami környezetbarát technológiát jelent. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

Osztály 23: Lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott laminált padló.

A gyártás során csakis fenntartható forrásból származó fákat használnak fel, illetve alacsonyan tartják a károsanyag-kibocsátás szintjét, továbbá káros vegyszerek és nehézfémek kibocsátása nélkül gyártják.

Az élethűséget fokozza, hogy a panel mind a négy oldalán ferde él (fózolás) garantálja az autentikus padlódeszka megjelenést.

Újdonság, hogy a padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure+ Ez egy olyan új fejlesztés, amelynek eredményeképpen egy olyan klikkrendszer áll a vásárlók rendelkezésére, ami a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.

A Krono Original Super Natural K629 Gold Fiordaliso Oak laminált padló egy klasszikus melegbarna színárnyalat. Szépsége mellett több előnyös tulajdonsága is van. A felülete mikrokarcvédelmet kapott, ami megvédi az erős mechanikai igénybevétel vagy a házi kedvencek karmai által okozott karcolásoktól. Az ABC Anti Bacterial Comfort pedig gátolja a baktériumok elszaporodását a padlón. A makacs folyadékok, például olaj, bor vagy kávé is könnyen letörölhetők. A padló kompatibilis az „alacsony hőmérsékletű” padlófűtési és -hűtési rendszerekkel.

A gyártó 20 év garanciát biztosít a Krono Original Super Natural K629 Gold Fiordaliso Oak laminált padló esetében, a garanciális feltételek betartása mellett.

Lefektetése nem túl bonyolult, de ha szakszerű kezekbe adná ezt a feladatot, akkor ide kattintva felveheti kollégáinkkal a kapcsolatot. Szívesen segítünk Önnek!

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest