Krono Original Super Natural K468 Gondola Oak laminált padló

9099 Ft
négyzetméter ár: 4 026 Ft

A gyártó 20 év garanciát biztosít a Krono Original Super Natural K468 Gondola Oak laminált padló esetében, a garanciális feltételek betartása mellett. Ebbe a feltételbe bele tartozik például, a padlóelemek szakszerű lehelyezése is. Igaz, a 1 click 2 go pure + technológia miatt ennek a laminált padlónak a lefektetése nem túl bonyolult, és szinte nem is időigényes, valamint rendkívül ellenálló a beszivárgó nedvességgel szemben.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Cikkszám: 8SN-K468 PP Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Termékkód: 8SN-K468 PP
Terméknév: Krono Original Super Natural K468 Gondola Oak laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC3 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Super Natural termékcsalád, nevéhez hűen, igazán természetes megjelenést biztosít mind az otthonok, mind az irodák vagy várótermek számára. Ezért mondhatjuk azt, hogy a prémium minőségű fa szakszerű megmunkálása, egy új szintre emeli ezeket a laminált padlókat.

A VOC A+ minősítéssel rendelkezik, ami környezetbarát technológiára utal. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

Osztály 23: Lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott laminált padló.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

Amikor belépünk egy helyiségbe, rögtön elfog minket egy hangulat. Lehet ez kellemes, meleg hangulat, otthonosság vagy komfortérzet. A Krono Original Super Natural K468 Gondola Oak laminált padló segítségével az előbb említett összes érzés hatalmába keríthet minket!

A Krono Original Super Natural K468 Gondola Oak laminált padló egy barátságos, meleg hatású környezetet biztosít,

annak ellenére is, hogy az igazi, robosztus fapadlóhoz hasonlít. Ennek a laminált padlónak a felülete igazi fahatású és dombornyomott, valamint egy különleges A.B.C. (Anti-Bacterial Comfort) nevezetű bevonattal is el van látva. Ennek a bevonatnak köszönhető, hogy nem fognak a baktériumok megtapadni, illetve elszaporodni a laminált padló felületén.

A gyártás során nagy figyelmet szentelnek a környezetvédelemnek, hiszen ebben az iparágban nem ritka, hogy magas szennyezésnek teszik ki a környezetet a gyártók. Szerencsére a Krono Original prioritásai elejére helyezte azt, hogy csakis fenntartható forrásból származó fákat használjanak fel a laminált padlók gyártsa során. Az is fontos szempont számukra, hogy a termelés során alacsonyan tartsák a károsanyag-kibocsátás szintjét, valamint ezeket a laminált padlókat, káros vegyszerek és nehézfémek kibocsátása nélkül gyártják, ami szintén tehermentesíti a környezetet.

A gyártó 20 év garanciát biztosít a Krono Original Super Natural K468 Gondola Oak laminált padló esetében, a garanciális feltételek betartása mellett. Ebbe a feltételbe bele tartozik például, a padlóelemek szakszerű lehelyezése is. Igaz, a 1 click 2 go pure + technológia miatt ennek a laminált padlónak a lefektetése nem túl bonyolult, és szinte nem is időigényes, de amennyiben úgy érzi, hogy szakszerű kezekbe adná ezt a feladatot, akkor ide kattintva felveheti kollégáinkkal a kapcsolatot, akik szívesen segítenek ebben Önnek!

Vastagság: 8 mm.
Normál panel: szélesség 195 mm.

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-perfecta-szegelylec-evora-tolgy-evora-oak/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest