Krono Original Super Natural K485 Natural Sterling Oak laminált padló

9099 Ft
négyzetméter ár: 4 026 Ft

A Super Natural termékcsalád a természetességet új szintre emeli. A matt vagy szatén felületek hiteles dombornyomással fényes vagy mély matt pórusokkal hűen reprodukálják a prémium minőségű fa legfinomabb tulajdonságait, hogy természetes megjelenést és érzetet kölcsönözzenek padlójának.

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Cikkszám: 8SN-K485PP Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Termékkód: 8SN-K485 PP
Terméknév: Krono Original Super Natural K485 Natural Sterling Oak laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC3 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Super Natural K485 Natural Sterling Oak laminált padló termékre 20 év garanciát adunk garanciális feltételek mellett. A VOC A+ minősítése környezetbarát technológiára utal. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

Osztály 23, ami azt jelenti hogy a padló lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 32, ami azt jelenti hogy a padló kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott laminált padló.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

A Krono Original Super Natural K485 laminált padló erőteljes sötétbarna színű, így a legjobban egy kontrasztos, világos környezetben érvényesül, melyben elegáns légkört teremt.

VOC A+ minősítése (volatile organic compounds) az illékony szerves vegyületek kibocsátására vonatkozik. Az A+ osztály azt jelenti, hogy a Krono Original Super Natural K485 Natural Sterling Oak laminált padló nagyon alacsony kibocsátással rendelkezik és nagymértékben környezetbarát, gyerekbarát.

A Super Natural termékcsalád a természetességet új szintre emeli. A matt vagy szatén felületek hiteles dombornyomással fényes vagy mély matt pórusokkal hűen reprodukálják a prémium minőségű fa legfinomabb tulajdonságait is, hogy természetes megjelenést és érzetet kölcsönözzenek otthona padlójának.

Nagy ellenálló képességének köszönhetően, egészen nagy igénybevételű lakossági területen is használhatjuk, de átlagos közületi felhasználásra is jó a Krono Original Super Natural K485 Natural Sterling Oak laminált padló. Legfontosabb tulajdonságai közé tartozik az egyszerű lerakás, az A.B.C. felület és a VOC A+ beltéri levegő minőség.

A Natural Sterling Oak laminált padló lerakási technológiája az 1 clic 2 go Pure + technológia gyors, egyszerű és nagyon pontos. Ami azt jelenti, hogy egy clic dupla biztonság. Ez a technológia lehetővé teszi a könnyű és problémamentes munkát, a pontos zárást és az egyszerű fektetést. Élvezze, a Natural Sterling Oak laminált padló által nyújtotta előnyöket úgy, hogy közben a környezetét is védi, mivel ez a 8 mm vastagságú 4 oldalt fózolt panel, környezetbarát gyártási technológiával készül.

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-lp-52-szegelylec-feher-tolgy-white-oak/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest