Krono Original Super Natural K266 Hayfield Oak nedvességálló laminált padló

9766 Ft
négyzetméter ár: 4399 Ft

 

A termék megszűnt! A rendelhető maximális termékcsomag mennyisége: 6 csomag!

A Krono Original Super Natural K266 Hayfield Oak nedvességálló laminált padló új szintre emeli a természetességet. A matt vagy szatén felületek hiteles dombornyomással fényes vagy mély matt pórusokkal hűen reprodukálják a prémium minőségű fa legfinomabb tulajdonságait, hogy természetes megjelenést és érzetet kölcsönözzenek padlójának.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.22 m2
Egységár: 4399 Ft / m2
Csomag ára: 9766 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: SN-K266 P V4
Terméknév: Krono Original Super Natural K266 Hayfield Oak nedvességálló laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.22 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 4399 Ft / m2
Csomag ára: 9766 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC3 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Super Natural K266 Hayfield Oak nedvességálló laminált padló VOC A+ tanúsítvánnyal rendelkezik, ami az illékony anyagok kibocsátási szintjéről tájékoztatja a vásárlót.

A Krono Original Super Natural K266 Hayfield Oak nedvességálló laminált padló természetes jegyeivel tökéletesen illik a modern és autentikus környezetbe.

A különleges A.B.C. antibakteriális bevonatának köszönhetően a laminált padló felülete alkalmatlan a baktériumok szaporodására. Ezzel támogatva, hogy az Ön otthona tiszta, családja pedig egészséges maradhasson. Strapabíró, matt kinézete mellett a Super Natural K266 nedvességálló laminált padló sok egyéb pozitív tulajdonságot is magáénak tudhat. A belélegzett levegő minősége nagyban befolyásolja az egészségünket is. A K266 Hayfield Oak nedvességálló laminált padló VOC A+ tanúsítvánnyal rendelkezik, ami az illékony anyagok kibocsátási szintjéről tájékoztatja a vásárlót. Ezt a minősítés csak a legkevesebb káros anyag kibocsátású termékek kapják meg. Bővebben itt tájékozódhat a laminált padlók környezetvédelmi osztályozásáról.

A Krono Original Super Natural K266 Hayfield Oak nedvességálló laminált padló olyan természetes fahatást kelt, mint a valódi faparketta, amit a matt megjelenésnek és a négyoldalú V-fugázásának köszönheti.

Ez a letisztult középszínárnyalatú laminált lakossági szinten 23-as és kereskedelmi szinten 32-es osztályú tartóssággal bír. Mindemellett AC4 kopásállósággal is rendelkezik. A garanciális feltételek betartása mellett a gyártó 20 év garanciát vállal a termékre. A Super Natural kollekció padlóit intenzív lakossági használat mellett is sokáig használhatja. Használhatja folyosók, étkezők, valamint irodák és kisebb forgalmú vendéglátóhelyek padlójaként is.

A klikkes rendszernek köszönhetően a padló lerakása könnyedén megoldható. Amennyiben Ön nem szeretne ezzel időt tölteni, ide kattintva gyorsan felveheti a kapcsolatot tapasztalt munkatársainkkal, akik szakértelmére bármikor számíthat!

Látogasson el Facebook oldalunkra lájkoljon és kövessen minket!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest