Krono Original Super Natural 5966 Khaki Oak laminált padló

9099 Ft
négyzetméter ár: 4 026 Ft

 

A Super Natural kollekció és a Krono Original Super Natural 5966 Khaki Oak laminált padló a laminált padlók természetességét új szintre emeli. A matt vagy szatén felületek hiteles dombornyomással fényes vagy mély matt pórusokkal hűen reprodukálják a prémium minőségű fa legfinomabb tulajdonságait, hogy természetes megjelenést és érzetet kölcsönözzenek padlójának.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Cikkszám: 8SN-5966PP Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Termékkód: 8SN-5966 PP
Terméknév: Krono Original Super Natural 5966 Khaki Oak laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC3 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Super Natural 5966 Khaki Oak laminált padló

Lenyűgözően élethű megjelenést kölcsönöz a padló számára, ami ezzel új szintre emeli a természetességet. Ez a letisztult, középszínárnyalatú termék 23-as (lakossági) és 32-es (kereskedelmi) osztályú tartóssággal bír. Mindemellett AC4 kopásállósággal rendelkezik és 20 év gyártói garancia vonatkozik rá, a garanciális feltételek betartása mellett. A Krono Original Super Natural 5966 Khaki Oak laminált padló kimondottan alkalmas erős igénybevételű lakossági használatra is. Ezért tökéletes választás akár folyosók, étkezők és üzleti területek, például szállodai szobák vagy irodák számára is. A matt megjelenésnek és a négyoldalú V-fugának köszönhetően ez a nedvességálló laminált padló alig különböztethető meg a valódi fapadlótól.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

A különleges A.B.C. antibakteriális bevonatnak köszönhetően a Krono Original Super Natural 5966 Rockford Oak laminált padló nem enged teret a padlón lévő baktériumok elszaporodásának. Ez előnyös tulajdonság a járványos időszakban és hozzájárul ahhoz, hogy az Ön otthona tiszta, a családja pedig egészséges legyen.  A Krono Original Super Natural 5966 Khaki Oak laminált padló VOC A+ minősítése környezetbarát technológiát jelent. Ez a tanúsítvány az illékony anyagok kibocsátási szintjéről tájékoztatja a vásárlót, segítségével tisztában lehetünk a padló által a beltéri levegőbe kibocsátott káros anyagok szintjéről. Erről bővebben itt tájékozódhat.

A VOC A+ minősítése környezetbarát technológiára utal. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!) VOC A+ minősítése (volatile organic compounds) az illékony szerves vegyületek kibocsátására vonatkozik. A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/diamond-tolgy-szegolec/

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-lp-52-szegelylec-feher-tolgy-white-oak/

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-perfecta-szegelylec-belveder-tolgy-belvedere-oak/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest