Krono Original Super Natural 5946 Rockford Oak nedvességálló laminált padló

9099 Ft
négyzetméter ár: 4 026 Ft

 

A Super Natural kollekció a laminált padlók természetességét új szintre emeli. A matt vagy szatén felületek hiteles dombornyomással fényes vagy mély matt pórusokkal hűen reprodukálják a prémium minőségű fa legfinomabb tulajdonságait, hogy természetes megjelenést és érzetet kölcsönözzenek padlójának.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Cikkszám: 8SN-5946PP Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Termékkód: 8SN-5946 PP
Terméknév: Krono Original Super Natural 5946 Rockford Oak nedvességálló laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC3 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Super Natural 5946 Rockford Oak nedvességálló laminált padló egy új termékünk.

Lenyűgözően élethű megjelenést kölcsönző lamináltpadló, amely új szintre emeli a természetességet. Ez a letisztult, középszínárnyalatú termék 23-as (lakossági) és 32-es (kereskedelmi) osztályú tartóssággal bír. Mindemellett AC4 kopásállósággal rendelkezik és 20 év gyártói garancia vonatkozik rá. A Super Natural kollekció padlói kimondottan alkalmasak erős igénybevételű lakossági használatra is. Ezért tökéletes választások például folyosók, étkezők, valamint üzleti területek, például szállodai szobák vagy irodák számára is. A matt megjelenésnek és a négyoldalú V-fugának köszönhetően a Krono Original Super Natural 5946 Rockford Oak nedvességálló laminált padló alig különböztethető meg a valódi fapadlótól.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

Valósághű kinézete, matt megjelenése mellett ez a laminált padló még számos egyéb pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Egy különleges A.B.C. antibakteriális bevonatnak köszönhetően a Krono Original Super Natural 5946 Rockford Oak nedvességálló laminált padló nem enged teret a padlón lévő baktériumok elszaporodásának. Ezáltal hozzájárul ahhoz, hogy az Ön otthona, tiszta, családja pedig egészséges legyen. Kétség sem fér ahhoz, hogy a gyermekeink által szívott levegő minősége elengedhetetlen fontosságú, a Super Natural padlói pedig ebben is az Ön segítségére lehetnek. A Krono Original Super Natural 5946 Rockford Oak nedvességálló laminált padló VOC A+ minősítése környezetbarát technológiára utal, ez a tanúsítvány az illékony anyagok kibocsátási szintjéről tájékoztatja a vásárlót, segítségével tisztában lehetünk a padló által a beltéri levegőbe kibocsátott káros anyagok szintjéről. Erről bővebben itt tájékozódhat.

Látogasson el a Facebook oldalunkra is!

A VOC A+ minősítése környezetbarát technológiára utal. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!) VOC A+ minősítése (volatile organic compounds) az illékony szerves vegyületek kibocsátására vonatkozik. A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest