Herringbone K411 Laguna Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló

6002 Ft
négyzetméter ár: 6 899Ft

 

Egy merész és kifejező laminált padló, amelynek felületi tölgydekorja lenyűgözően arisztokratikus a barna és bézs tónusok gazdagságától.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1260 mm x 630 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 0.87 m2
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 6 002 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: HER-K411
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1260 mm x 630 mm x 8 mm
Négy oldalt fózolt: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 0.87 m2
1 csomag súlya: 5,98 kg
Származási hely: Lengyelország
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 6 002 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Padlófűtéshez alkalmazható: igen
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC5 osztály, erősebb igénybevétel
Garancia: 20 év, a garanciális feltételek betartása mellett

A Herringbone K411 Laguna Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló sokszor megkapja, hogy vintage jellegű.

 

De egy halszálkaminta kialakításához mi is illene jobban, mint egy olyan tölgyfelület, ami úgy néz ki, mintha a cseranyagok több száz éven keresztül munkálkodtak volna benne, hogy gazdag, sötét és erőteljes megjelenést hozzanak létre. Ehhez jön a 4 oldalon történő fózolás, amely még jobban erősíti a klasszikus, régies hatást. Az érdekesség az, hogy a halszálkamintát lehetővé tevő padlóméret nem csak halszálkamintás lerakást tesz lehetővé. Ezt az egyik termékfotón is láthatja. De technikailag ez azért is jó választás a herringbone, azaz a halszálkaminta, mert ez a szakértők szerint optikailag nagyítja a teret, így jó választásnak bizonyulhat kisebb helyiségekben. A halszálka minta kirakása viszont időigényesebb és több szakértelmet kíván. A végeredmény és a Herringbone K411 Laguna Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló azonban magáért beszél.

 

A Herringbone K411 Laguna Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló természetes szépséget visz minden helyiségbe.

 

Gyönyörű halszálkás mintájával és Laguna Oak autentikus megjelenésével ez a padló időtlen és elegáns hangulatot teremt. A laminátum 8 mm vastagságának és AC5 besorolásának köszönhetően tartósan ellenáll a napi kopásnak és a karcolásnak, illetve éppen ezért kisállatbiztos. (Az új technológiás legjobb laminált padlók AC5 minősítéssel rendelkeznek, ami erős kereskedelmi használatra készült, és rendkívül karcálló.)

 

Az egyszerű kattintási rendszernek köszönhetően ez a halszálkás mintában is lerakható padló könnyen lefektethető. Ezenkívül a laminátum fakulásálló is. Ehhez jön az A.B.C antibakteriális bevonat előnye, amely távol tartja a baktériumokat, illetve a MO.RE! technológia, ami nedvességállóvá teszi ezt a laminált padlót. A sok előnyös tulajdonság mellett az R9-es csúszásgátlósági osztály, a 20 év garancia, az élethű tölgy textúra és felületi kialakítás, a fényállóság és a könnyű karbantarthatóság már extrának számít.

 

A gyártó a környezetvédelmet is komolyan veszi, ezért a Herringbone K411 Laguna Oak nedvességálló laminált padló esetében a gyártó nem használ PVC-t. A MO.RE! technológia hordozója CO2-semleges, így az előállításkor feldolgozott fa kevesebb CO2-t bocsát ki, mint amennyit a fa életében tárolt.

 

A Herringbone Laguna Oak K411 halszálkás laminált padló ideális nappaliba, hálószobába, irodába és más olyan helyiségekbe, ahol a stílus és a tartósság együtt jár.

 

Az, hogy valami halszálkamintás laminált padló csak annyit jelent, hogy a mérete a halszálkaminta kirakásához megfelel. De a képzeletnek semmi nem szab határt, nem kell ragaszkodni a herringbone mintázathoz! Íme, néhány példa:

 

De bárki engedheti szárnyalni a képzeletét, nem kell ragaszkodni a herringbone mintázathoz!

Több érdekességért kövessen minket Facebook oldalunkon is!

 

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest