Krono Original Atlantic K453 Biscotti Oak nedvességálló laminált padló

12430 Ft
négyzetméter ár: 5 500 Ft

A Krono Original Atlantic K453 Biscotti Oak nedvességálló laminált padló a MO.RE! technológiával készül, ami a laminált padlót ellenállóvá teszi a nedvességgel szemben. Emellett, ezzel a laminált padlóval, egy „kisállatbiztos” felületet is kapunk, ami egy háztartás mindennapjait nagyban megkönnyítheti.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 5 500 Ft / m2
Csomag ára: 12 430 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: 8AT-K453 (S)PP
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 5 500 Ft / m2
Csomag ára: 12 430 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Atlantic K453 Biscotti Oak nedvességálló laminált padló a MO.RE! technológiával készül, ami a laminált padlót ellenállóvá teszi a nedvességgel szemben.

Emellett, ezzel a laminált padlóval, egy „kisállatbiztos” felületet is kapunk, ami egy háztartás mindennapjait nagyban megkönnyítheti. Mivel ebben a vírusos időszakban a tisztaság és a fertőtlenítés igencsak előtérbe került, jó hír, hogy a Krono Original Atlantic K453 Biscotti Oak nedvességálló laminált padló esetében A.B.C (Anti Bacterial Coating) antibakteriális bevonatról is beszélhetünk. Ez a bevonat segít megakadályozni, a baktériumok megtelepedését és elszaporodását.

20 év garancia van a garanciális feltételek betartása mellett.

Osztály 23: Lakóterületek – intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken általános használatra.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

Manapság igen népszerűek a laminált padlók, nem is csoda, hiszen az innovatív technológiáknak hála, már szinte bárhova lehet eredeti fapadló hatását keltő, laminált padlót lerakni. A Krono Original Atlantic laminált padlóinak esetében, ezek még nedvességállóak is.

A K453 Biscotti Oak egy nedvességálló laminált padló, ami a 23/32-es osztályba lett besorolva. Ez annyit jelent, hogy mindennapos otthoni használatra és kereskedelmi környezetbe is lehelyezhető. A kopásállósága az AC4-es minősítést kapta meg, ami jól terhelhetőséget és magas ellenállást jelent a mechanikai sérülések ellen.

A gyártó, 20 év garanciát ad erre a termékre, a garanciális feltételek betartása mellett. Ez is bizonyítja ennek a nedvességálló laminált padlónak az időtállóságát. Valamint, a természetes színe miatt, jól párosítható élénkebb színű bútorokkal, kiegészítőkkel, de egy minimalista, modern megjelenésű helyiségben is jól mutathat. Az évek során lecserélődő berendezési tárgyak szín- és formavilágtól függetlenül, mind jól mutathatnak ezen a nedvességálló laminált padlón.

A természetes fahatású laminált padlóelemek 4 oldalt fózoltak. Lehelyezésük, a precíz előkészítés után, nem igényel különösebb munkálatokat, hiszen egy úgynevezett 1 click 2 go Pure + technológiával van kialakítva a laminált padló, ahol a lerakás során lényegében összefeszülnek a padlóelemek. Ez egy igazán gyors és hatékony megoldás, még ragasztást sem igényel. Ha segítséget kérne ezzel kapcsolatban, akkor keresse munkatársainkat! Ha referenciáinkat szívesen áttekintené mielőtt dönt, akkor kattintson ide! Lájkoljon minket Facebook oldalunkon!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest