Tölgy mintázatú sötétebb laminált padló – Padlófutár referencia

A Castello Classic K280 tölgy mintázatú sötétebb laminált padló környezetbarát, és antibakteriális technológiával került gyártásra, valamint tisztítása is igen egyszerű.

A Castello Classic K280 tölgy mintázatú sötétebb laminált padló környezetbarát

 

Tölgy mintázatú sötétebb laminált padló – Padlófutár referencia

Tölgy mintázatú sötétebb laminált padló

Ilyen, amikor a tölgymintázata teszi különlegessé a laminált padlót.

A veresegyházi referenciamunkánk során lerakott Krono Original Castello Classic K280 tölgy mintázatú sötét laminált padló igazán különleges választás. A laminált padló mintázata olyan fahatást kelt, mintha csak egy erdőben járnánk. Az élethű mintázat a 3D felületnek és a szinkron struktúrának köszönhető. A mintázatot a laminált padló felületébe nyomják, amelynek mintái találkoznak a laminált lapok rövid oldalán. Amellett, hogy mintázata stílusosabbá varázsolja a tereket, a rá eső fények különböző színben láttatják a tölgy mintázatú laminált padló. A referenciafotókon is jól észrevehető, hogy hol barnás, hol szürkés árnyalatot kap a padló. A fénytől függetlenül a Castello Classic K280 sötétebb laminált padló eleganciát kölcsönöz az adott helyiségnek.

A tölgy mintázatú sötét laminált padló párazáró fólia használata után került lerakásra a Padlófutár munkatársai által. A párazáró fólia csaknem olyan fontos a helyiségek melegburkolásakor, mint maga a laminált padló, hiszen ez akadályozza meg, hogy az aljzaton lecsapódó pára ne érintkezzen a laminált padlóval.

A Krono Original Castello Classic K280 laminált padló nem csak lakossági használatra ideálisak, hanem nagyobb irodákba is alkalmas. Kopásállósága a 23/32-es osztályozást kapta, ami azt jelenti, hogy nagymértékű otthoni, és közepes mértékű kereskedelmi használatra ajánlott. A Castello Classic K280 tölgy mintázatú sötétebb laminált padló környezetbarát, és antibakteriális technológiával került gyártásra, valamint tisztítása is igen egyszerű.

Szakértelem

,

Közzétéve

április 18, 2021

Pin It on Pinterest