A világos laminált padló szűk terekbe – Padlófutár referencia

A világos laminált padló szűk terekbe is ideális megoldás, de azért lerakása megfelelő tapasztalatot és kifogásolhatatlan munkát igényel.

A világos laminált padló szűk terekbe - Padlófutár referencia

 

A Krono Original Castello Classic K394 termékünk egy igazán világos, teljes mértékig természetes fahatású laminált padló.

Laminált padló választásakor többek között ügyelni kell arra is, hogy a helyiség, ahová a laminált padlólap kerül, milyen paraméterekkel rendelkezik.

 

A Krono Original Castello Classic K394 termékünk egy igazán világos, teljes mértékig természetes fahatású laminált padló.

Laminált padló választásakor többek között ügyelni kell arra is, hogy a helyiség, ahová a laminált padlólap kerül, milyen paraméterekkel rendelkezik. A Castello Classic K394 világos laminált padló szűk terekbe ideális választás. A Budakalász, Galamb utcai referenciafotókon jól látszik, hogy a Padlófutár munkatársai által lerakott világos laminált padló tökéletesen illik a kis alapterülettel rendelkező helyiségekbe. A referenciafotókon jól észrevehető az is, hogy keskeny, fallal zárt lépcső esetében is kellően világos marad az összhatás.

Szerencsére a Castello Classic K394 laminált padló nem egy unalmas, egyszínű padló. Élethű fahatása azt az élményt nyújtja, mintha csak egy erdőben járnánk. Dombornyomott mintázatával életet visz a terekbe, valamint látható értéket ad a térnek. Megfigyelhető, hogy a padlólapok mintái milyen mértékben adják át az igazi fa mintázatát, a fa törzsén található görcsöket.

Tökéletes kivitelezés kell ahhoz, hogy a világos laminált padló szűk terekbe megfelelő legyen!

Természetesen a képen látható összhatás nem csak a laminált padló színének köszönhető. A világos laminált padló szűk terekhez ideális, de megfelelő tapasztalatot és kifogásolhatatlan munkát igényel, ugyanis a világos laminált padlók esetében sokkal szembetűnőbbek az esetleges lerakási hibák.

A referenciaképek bizonyítják, hogy a Padlófutár munkatársai nem csak a tökéletes lerakásra ügyeltek, hanem a tökéletes vágásra is. A keskeny lépcső esetében számtalan vágásra volt szükség, ahol a megfelelő eszközöknek és szakértelemnek köszönhetően nem sérült a laminált padló.

Az aktualitás érdekében látogassa meg Facebook oldalunkat is további friss információkért! A Padlófutárnál az első a minőség és az ár, vásároljon nálunk!

Szakértelem

Közzétéve

április 18, 2021

Pin It on Pinterest