Élethű fahatású falburkolat, amivel rövidebb ideig tart a felújítás

A fahatású falburkolat segítségével becsempészhető fürdőszobánkba a természetesség.

A fahatású falburkolat segítségével könnyedén becsempészhető fürdőszobánkba a természetesség.

Mégsem kell, hogy a fürdőszoba minden oldalát fahatású falburkolat borítsa! Erre remek példa az egyik legutóbbi referenciánk. Így, ha a természetes megjelenés szerelmesei vagyunk az is elég, ha egy számunkra tetsző falfelületet választunk és arra kerül fel a burkolat. A fa hatás egyből közelebb hozza a természetet. A hideg kőhatású csempét is tökéletesen ellensúlyozza a meleg barna szín és az anyagából sugárzó természetközeliség.

Mivel az ember már a kezdetekben is fa alapanyagot használt az építkezések során. Így nem csoda, hogy a mai napig kötődünk ehhez a matériához és érzéseket, értékeket társítunk hozzá. Ha egy ilyen falra nézünk, asszociálhatunk akár egy növényzetben gazdag, eleven, érintetlen őserdőre. Vagy a tenger habjain ringó jacht belső burkolatára. Ez a meleg színárnyalat pedig nem csak a természetközeliségből fakadó felszabadult érzést hozza el, hanem belső megnyugvást, békét és biztonságot is teremt.

Ha a fahatású falburkolatot – Yacht wood R122 Rocko falburkolat – igazán trendi szemmel vizsgáljuk, akkor a jachtok és luxushajók előkelő kényelmének érzését érezhetjük meg. Ez a minta ugyanis innen lehet ismerős, így tudat alatt is ehhez kötjük majd.

Élethű fahatású falburkolat, rövidebb ideig tartó felújítás

A fahatású falburkolat segítségével becsempészhető fürdőszobánkba a természetesség.

Egy fahatású és egy márványhatású falburkolat ütős párosítása.

Referenciaképeinken is jól látszik, hogy a fahatású Yacht wood R122 Rocko falburkolat milyen frappáns párost alkot egy márványhatású falburkolattal (Venato nature R102 Rocko falburkolat). Ebben a kreatív megoldásban a márvány-, a kőhatású szürkés falburkolat egy fürdőszobai szekrény borításaként tűnik fel, ami több szempontból nagyon előnyös választás lehet. Egészen biztosan időtálló darabot sikerült megalkotni, mivel ez az SPC-falburkolat ellenáll a kopásnak, ütődéseknek és karcoknak. Strapabírósága is kiváló, ráadásul sem az (UV) fénytől, sem a víztől nem kell félteni, ami különösen nagy előny egy fürdőszoba, vizesblokk esetében.

Emellett az esztétikai értékéből sem fog veszíteni, mert az élethű és klasszikus márványhatás nem egy könnyen megy ki a divatból. A bútordarab mögé bekerült fahatású falburkolat pedig tökéletesen ellensúlyozza a belőle fakadó precíz szögletességet és hideg eleganciát. Így mindenki érzi, aki a referenciaképeket megpillantja, hogy, amikor a munkálatok befejeződnek, akkor ez a fürdőszoba felveszi dekoratív, elegáns külsejét.

Szakértelem

, , ,

Közzétéve

február 13, 2023

Pin It on Pinterest