Amikor a falburkolat bútorrá válik – Venato Nature R102

A falburkolat hatalmas előnye, hogyha pult vagy nagyobb ügyfélszolgálati asztal, illetve annak burkolata készül belőle, akkor búcsút inthetünk a márványra jellemző hideg érzetnek.

Nem csak falburkolat, hanem bútoralapanyag is válhat a nagy méretű falburkolati lapokból, ha kreatívan használjuk.

Rocko falburkolat élethű márványmintázata valóban könnyen összetéveszthető a márvánnyal ezért is lehet igazán elegáns hatást és környezetet teremteni vele.

A képen látható Rocko falburkolat stone családba tartozik és olyan, mint a márvány.

 

Hatalmas méretű UV-álló, karcálló és foltálló falburkolatból bútor is lehet!

Főleg, ha olyan gyönyörű márványmintázata van, mint a Venato Nature R102 Rocko falburkolatnak. A Venato Nature R102 Rocko falburkolat a Rocko falburkolatok stone családjába tartozik és a megszólalásig olyan, mint a márvány. Szürkészöld erezete teszi igazán különlegessé és megtévesztővé is, hiszen olyan, mintha valódi márvány lenne. Nem is meglepő hát, hogy csodájára járnak, amikor a falburkolat bútorrá válik. Ma már sokan nem csak falburkolatként, hanem bútoralapanyagként tekintenek ezekre a nagy méretű falburkolati lapokra. Ráadásul hatalmas előnyük, hogyha pult vagy nagyobb ügyfélszolgálati asztal, illetve annak burkolata készül belőlük, akkor búcsút inthetünk a márványra jellemző hideg érzetnek.

De nem ez az egyetlen jó hír a Venato Nature R102 Rocko falburkolattal kapcsolatban. Mivel élethű márványmintázata van, és valóban könnyen összetéveszthető is azzal, igazán elegáns hatást és környezetet lehet teremteni vele. Ráadásul, a márványhoz képest, mindezt fillérekből tehetjük.

Amikor a falburkolat bútorrá válik és asztal vagy bútorlap-borítás készül belőle, akkor az is jó hír, hogy ez a falburkolati anyag ellenáll a nedvességnek és vízálló. Így nem kell megijedni, ha véletlenül felborul egy pohár víz. Sőt, további terméktulajdonságok is lehetővé teszik, hogy ezt a burkolóanyagot ne csak a falra tegyük fel, hanem kreatívan, akár a bútoriparban is használjuk. Ilyen például az, hogy a hatalmas tábla ellenére könnyen alakítható, de méretstabilitás jellemzi. Akit még nem győztek meg az eddig felsorolt termékelőnyök, azoknak mondjuk, hogy ez a falburkolat is ellenáll a fénynek és jól tűri az UV-sugárzást is.

Szakértelem

, ,

Közzétéve

február 13, 2023

Pin It on Pinterest