Könnyítse meg a munkát a Padlófutár által forgalmazott új termékünk, a Rocko falburkolatok használatával!

Innovációs újdonságnak számító falburkolattal bővült a termékkínálatunk, ami nem más, mint a Rocko falburkolatok széles választéka. Különlegességük abban rejlik, hogy a terméket egy nagy táblában lehet megvásárolni, melynek mérete 1230 mm x 2800 mm. Ennek köszönhetően gyorsan lehet vele burkolni és nagyon könnyű vele a munka. Ráadásul nem kell aggódni amiatt sem, ha fent marad az előző falburkolat a falon, hiszen kisebb előkészülettel, akár az előzőleg fentmaradt burkolatra is felhelyezhetők a Rocko falburkolatok. Legyen az régi csempe, gipszkarton, OSB-lap, rétegelt lemez vagy más felület, nem okoz problémát az ezekre való felszerelés sem! Éppen ezért használja és ajánlja sok szakember és belsőépítész ezt a terméket. Az új Rocko falburkolatok használatával időt és pénzt, idegeskedést és rendetlenséget spórolhat meg bárki.

A Marquina R106 Rocko falburkolat a fekete márványfelület kiváló alternatívája. A természetes marquina márvány ihlette.

A Rocko falburkolatok 4 termékcsaládba sorolhatók, valamint összesen 26 termékváltozattal rendelkeznek. Ezeket megtekintheti a weboldalon is a falburkolatok, SPC falburkolat menüpontban. A 4 termékcsalád a STONE, a BOSCO, a METAL valamint a COLOR. A STONE termékcsaládba a kőhatású Rocko falburkolatok találhatóak meg, melyek valósághűen tükrözik a kő természetes hatását. A BOSCO termékcsalád természetes faerezetes, eredeti famintázatot idéző dekorral rendelkezik. A METAL termékcsaládba tartozó falpanelek már a nevükből is sejthetően a metálosabb fémszíneket hozhatják el otthonunkba. Ezek lehetnek például a rozsdás réz, acél és a bronz. A Rocko falburkolatok utolsó termékcsaládja, a COLOR. Ebben a termékcsaládban 4 különböző, de egyszínű terméket találhatunk.

A Concrete R109 Rocko falburkolat UV-álló, karcálló, foltálló, könnyen tisztítható és a háztartási vegyszereknek is ellenáll.

A Rocko falburkolatok nem csak szépek, de rengeteg előnyös tulajdonsággal is rendelkeznek.

Ezek a falburkolatok, mint már említettük, nagy formátumúak. Felületeik nem csak élethűen mintázzák a kő, a fém a márvány vagy a fa textúráját, hanem kopás-, ütés és karcállóak. Így nagyon jól alkalmazkodnak kutyák, macskák vagy rosszcsont gyermekek esetleges felületromboló tevékenységéhez. Az 5,5 N karcállóság azt jelenti, hogy magas minőségű termékről van szó, így nem kell tartani attól, hogy egy óvatlan pillanatban kárt teszünk a falburkolatban. Mivel nagyon egyszerű és gyors a munka a Rocko falburkolatokkal, így tökéletes új projektekhez és felújításokhoz is. A falburkolatok tűzállóak, ezért kereskedelmi terek is alkalmazhatják. Kiemelkedő foltállósági tanúsítvánnyal is rendelkeznek, valamint szuper a kémiai ellenállóságuk is. Nagy előnyük még ezeknek a falburkolatoknak, hogy ellenállnak a UV-sugárzásnak. Ami pedig a legfontosabb, hogy annak ellenére, hogy 74%-ban természetes márványból és gyantából préselik, nagyon kellemes és puha a tapintásuk.

Rusty Copper K104 Rocko falburkolat, metal füdőszobában

A Rocko falburkolatok mellé kiegészítő termékeket is lehet vásárolni.

Egyrészt a Rocko falburkolatok nagyon jól kombinálhatóak egymással, de laminált padlókkal, munkalapokkal, bútorlapokkal és asztallapokkal is. Valamint a Rocko falburkolatoknak van saját színű vinyl padlója és szegőlécet is tudunk ajánlania termékhez. A szegőlécek profiljai többfajta színben (pl.: fekete, fehér ezüst és barna) érhetők el, amelyek belső- és külső sarokprofilok, végzáró profilok, toldó és összekötő profilok lehetnek.

A Beige Pietra Márvány K024 Rocko falburkolat különleges középvilágos színárnyalatú, márványhatású termék

Nagyon fontos és kiemelendő előny, hogy ez a termékcsoport víz- és nedvességálló!

Emellett még foltálló is és könnyű tisztán tartani. Ha felkeltettük az érdeklődését a Rocko falburkolatok iránt, és szeretne többet megtudni róluk, akkor nézze meg a termékkínálatot! Ha éppen felújít és új lakberendezési ötleten töri a fejét és valami új designelemet szeretne csempészni otthonába, akkor mindenképpen érdemes megismerni a Rocko falburkolatokat! További érdekes és nagyon hasznos információkért pedig érdemes lehet követni minket Facebookon is!

A Rainforest Brown R104 Rocko falburkolat mintázata jól mutat a nappaliban

Pin It on Pinterest