A modern belső építészet elengedhetetlen színe a szürke

A modern belső építészet elengedhetetlen színe a szürke.

A Rockford tölgy Variostep Classic szürke vagy szürkés árnyalatú laminált padló pontosan megfelel a modern stílus követelményeinek.

 

A Rockford tölgy Variostep Classic szürke árnyalatú laminált padló azért is jó választás, mert akár padlófűtésre is helyezhető lenne.

 

1 clic 2 go telepítőrendszernek köszönhetően a padlólapok egymáshoz illesztése kevesebb időt vesz igénybe, mint más lerakási rendszerrel rendelkező laminált padlóknál.

A modern belső építészet elengedhetetlen színe a szürke, amely nem kivétel a laminált padlók esetében sem.

A Rockford tölgy Variostep Classic szürke vagy szürkés árnyalatú laminált padló pontosan megfelel a modern stílus követelményeinek. Az itt látható Budapest X. kerületi referenciamunka során a Padlófutár munkatársai tökéletesen kivitelezték a Rockford tölgy laminált padló lerakását. A végeredmény pedig egy teljesen kifinomult stílusú, korszerű helyiség.

1 clic 2 go telepítőrendszernek köszönhetően a padlólapok egymáshoz illesztése kevesebb időt vesz igénybe, mint más lerakási rendszerrel rendelkező laminált padlóknál. Az egyébként könnyen tisztítható laminált padlót 23/32 AC4 kopásállóság jellemzi. Ami azt jelenti, hogy a képen látható helyiségben tökéletes lesz a padló, akár intenzív használat során is. A Rockford tölgy Variostep Classic szürke árnyalatú laminált padló azért is jó választás, mert akár padlófűtésre is helyezhető lenne.

A természetes erezett, fahatású laminált padló nem kelt műanyag hatást,

ugyanis felülete visszatükrözi az igazi fa mintázatát. A mintázat nem erőteljes, a padlólapok összeillesztése nem ad ki teljes mintákat, mint néhány dombornyomott laminált padló esetében. Így az összkép nem lesz túlzottan mintás vagy zsúfolt, hanem megmarad a letisztultság.

Fontos azonban, hogy egy ilyen különleges szürke árnyalatú laminált padló esetében megfelelő szegőlécet válasszunk, ahogy az a referenciaképen is látható, hiszen így érjük el a megfelelő összhatást. A szegélylécek lerakása is ugyanolyan precizitást igényel, mint a padlólapoké, hiszen vágások után tökéletesen illeszkedni kell, hogy megfelelően lezárja a lamináltlapok széleit.

Szakértelem

,

Közzétéve

április 10, 2021

Pin It on Pinterest