5529 laminált padló, sűrűn erezett Castello Classic – Padlófutár referencia

A sűrűn erezett Castello Classic 5529 laminált padló azért is jó választás otthonunkba, mert természetesebb érzést kelt a terekben.

A Castello Classic 5529 laminált padló egy egyszerűen telepíthető laminált termék.

A Krono Original sűrűn erezett Castello Classic 5529 laminált padló egyszerű összeillesztéséről a Twin Click rendszer gondoskodik.

 

A referenciaképeken is látható Castello Classic laminált padló természetes hatást kelt a szobákban, ráadásul környezetbarát és antibakteriális technológiával készült.

A Castello Classic 5529 laminált padló egy egyszerűen telepíthető laminált termék.

A Krono Original sűrűn erezett Castello Classic 5529 laminált padló egyszerű összeillesztéséről a Twin Click rendszer gondoskodik. A click-rendszer lényege, hogy a laminált padlólapokat könnyedén összepattinthatjuk, akárcsak egy mechanikai zárrendszer, ezáltal nincs szükség ragasztásra. A Castello Classic laminált padló lerakása kevesebb időt vesz igénybe, mint a hagyományos laminált padlóké, gyorsabb munkavégzést eredményezve.

A Budapest XVIII. kerületi referenciamunkánk képein alig látható a tökéletes, szinte láthatatlan illeszkedés nem csak annak köszönhető, hogy a Castello Classic laminált padló egy fózolás nélküli termék, hanem annak is, hogy a Padlófutár munkatársai precíz munkát végeznek és szakszerűen kiviteleznek.

A sűrűn erezett Castello Classic laminált padló azért is jó választás otthonunkba, mert természetesebb érzést kelt a terekben.

Dombornyomott felülettel rendelkezik, amely azt jelenti, hogy a laminált padló mintázatát a laminált lapok felületébe nyomják, ami a valódi faanyag mintázatát tükrözi vissza. Szinkron struktúrával készült, melynek köszönhetően autentikus összképet kaphatunk. A laminált padlók rövid oldalán a mintázatok találkoznak, egységes képet alkotva ezzel a szemlélő számára.

A referenciaképeken is látható Castello Classic laminált padló természetes hatást kelt a szobákban, ráadásul környezetbarát és antibakteriális technológiával készült. A laminált padló felülete könnyedén tisztítható. Ez nem csak lakóterületi használat esetén jön jól, hanem kereskedelmi területeken való használatkor is. Szerencsére a Castello Classic 5529 laminált padló mind a két területre ideális választás, hiszen 23/32 AC4 kopásállóság jellemzi.

Szakértelem

, ,

Közzétéve

április 8, 2021

Pin It on Pinterest