Lakásfelújítási támogatás igénybevételével lényegesen csökkenthetjük már meglévő otthonunk szépítésének, bővítésének, korszerűsítésének költségeit.

 

Előző blogbejegyzéseinkben részletesen ismertettük a lakásfelújítási támogatás témáját. Írtunk az otthonfelújítási programról, illetve a különbségeket és igénybevételeik feltételeit is megvizsgáltuk. Mindkét támogatásban közös, hogy az igényelt összeg sokféle munkálatra fordítható. Többek között padlócserére is, mely alapja lehet egy teljes körű felújításnak. Éppen ezért lényeges, hogy az elvégzett munka kifogástalan, a felhasznált padlólapok, szegélylécek és kiegészítők pedig kiváló minőségűek legyenek.

Tudjuk, hogy nem könnyű választani a sok különböző lehetőségből, és azt is nehéz eldönteni, hogy melyik cégre, szakemberre bízzuk otthonunk felújítását. Ezért szeretnénk közelebbi képet adni a nálunk elérhető termékekről, szolgáltatásokról és előnyökről, hogy megkönnyítsük a döntést.

 

Összegyűjtöttük, miért válassza a Padlófutárt lakásfelújítási támogatás igénybevételekor:

  • Megbízhatóak, felkészültek vagyunk. Részletes, korrekt számlát állítunk ki, mind a munkadíjról mind a felhasznált anyagokról, így Ön könnyedén igazolhatja a lakásfelújítási támogatás felhasználását. Ez a folyamat bonyolultnak tűnik, de mi segítünk, csak jelezze, hogy igénybe veszi a támogatást, mi tudjuk, milyen számlát kell kiállítani.
  • A nálunk kapható padlólapok, szegélylécek és kiegészítők nem csak magas minőségűek, hanem az áruk is kedvező.
  • Laminált padlóink szinte bármilyen jellegű és forgalmú helyiségbe beilleszthetők, kopásállóság szempontjából széles termékpalettával rendelkezünk. Erről itt talál bővebb információt.
  • Ezen kívül számos vinyl padlóburkolatból is választhat, melyek 100%-ban vízállóak és kiváló minőségűek.
  • Sokéves szakértelemmel rendelkező kollégáink szaktanácsadás keretében segítenek Önnek kiválasztani az igényeihez legjobban igazodó padlót
  • Továbbá segítünk meghatározni az Ön által tervezett felújításhoz szükséges padlólap mennyiségét is.
  • Ha ez megvan, 10 000 Ft nettó értékű vásárlás fölött ingyen házhoz szállítjuk a megrendelt padlólapokat.
  • Igény szerint kérheti tőlünk a vásárolt padló lerakását is. Profi szakembereink minden esetben pontos, gyors és precíz munkát végeznek. A végeredmény kifogástalan minőségű annak érdekében, hogy az otthonában lefektetett padlóburkolat örök életű legyen, és annak szépségét sokáig élvezhesse.

Tekintse meg referenciamunkáinkat, győződjön meg szakértelmünkről, és válassza a Padlófutárt a lakásfelújítási támogatás igénybevételekor!

További tájékoztatást, illetve árajánlatot elérhetőségeink bármelyikén kérhet. Forduljon hozzánk bizalommal!

Pin It on Pinterest