Az elmúlt időszakban rengeteg ügyfél jelezte, hogy lakását, házát lakásfelújítási támogatás, lakás-takarékpénztár keretein belül végzi.

Ezért segítségül összegyűjtöttük Önnek, milyen lehetőségei vannak 2021-ben, ha szeretné olcsóbban felújítani lakását, házát. Az idei évben a lakás-takarékpénztárból (LTP) finanszírozott felújítások továbbra is népszerűek voltak. Szerencsére sokan tisztában vannak azzal, hogy a lakás-takarékpénztár felhasználható felújítási munkálatokra is, azon belül konkrétan a padlóburkolat cseréjére. A Padlófutár referenciamunkáin is jól látszik a precíz kivitelezés és ügyfeleink elégedettsége.

Szeretnénk, ha minél több ember tisztában lenne az igényelhető támogatásokról és arról, hogy mire lehet ezeket felhasználni!

Jelenleg Magyarországon már csak a Fundamentával köthető új lakástakarék-szerződés. Azonban az állami és több, bankoknál korábban megkötött lakás-takarékpénztárak folyamatosan lejárnak. Érdemes tudni, mire költhetők ezek az összegek.

A lakás-takarékpénztár lejárata után kapott összeget bármilyen lakásfelújításra el lehet költeni, amelyek a „lakásba beépítettek”. Legyen szó akár a lakás bővítéséről, a tető vagy új nyílászárók, vezetékek cseréjéről, esetleg a fűtéssel kapcsolatos korszerűsítésekről vagy a padlóburkolat cseréjéről. A szabályozás természetesen az egyes bankoknál eltérő szabályozású, éppen ezért érdemes átolvasni a szerződést, mert amíg egy beépített gardróbra vagy konyhapultra felhasználható az összeg, addig egy konyhaszekrényre már lehet, hogy nem.

A lakásfelújítás során vásárolt, illetve felhasznált anyagokról és a munkadíjról a számlát minden esetben be kell nyújtani. Ilyen helyzetekben jó, ha olyan megbízható céget választunk, amely képes és hajlandó rövid időn belül, azonnal odaadni a számlát az ügyfélnek, hogy azért a későbbiekben már ne kelljen aggódni. A Padlófutár már rengeteg ilyen igénnyel találkozott, így, ha előre jelzi, hogy lakás-takarékpénztár keretében történik a munka, már egyből tudjuk, milyen típusú számlát kell kiállítanunk.

Újabb jó hír, hogy 2021 januárjától újabb olyan támogatás nyerhető, amely a lakásfelújításra költhető. A családvédelmi program keretében a gyermekes családoknak jár majd a támogatás. A támogatás önfinanszírozással fog működni, amelynek a felét visszatéríti a kormány, amennyiben az igénylő teljesíti a feltételeket. A támogatás megpályázásának nem feltétele a CSOK igénylése, de minimum egy gyermekes családok pályázhatnak.

Tehát, ha valaki a jövő évben felújításba kezd és gyűjti a számlákat, akkor az összeg fele visszaigényelhető lesz. Ez vonatkozik az anyagbeszerzésre és a munkadíjra, ezekbe a padlóburkolat cseréje is beletartozik.

Továbbá 2021-ben a Falusi CSOK is igényelhető lesz lakásfelújításra.

Ha Ön is tervezi a padlóburkolat cseréjét a Padlófutár oldalán megvásárolhatja termékeinket, amelyek mind minőségi padlóburkolatok. Különböző blogbejegyzéseinkben is segítséget talál mindenki, hogy megtalálja a számára megfelelő laminált padlót vagy vinyl padlót otthona, üzlete különböző helyiségekbe.

Egy jó minőségű, precízen lefektetett padlóburkolat örökéletű lehet, ezért is érdemes hozzánk fordulni.

A Padlófutár nem csak a termékek ajánlásában és kedvező árú megvásárlásában segít Önnek, hanem a tapasztalt kollégáktól a padlólapok lerakását is kérheti az elérhetőségeink bármelyikén.

Pin It on Pinterest