Krono Original Super Natural K482 Twilight Sterling Oak laminált padló

9099 Ft
négyzetméter ár: 4 026 Ft

A Krono Original Super Natural K482 Twilight Sterling Oak laminált padló osztályozás szempontjából a 23/32-es csoportba került, ami kereskedelmi és otthoni környezetbe való felhasználásra is alkalmassá teszi.

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Cikkszám: 8SN-K482PP Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Termékkód: 8SN-K482 PP
Terméknév: Krono Original Super Natural K482 Twilight Sterling Oak laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 4 026 Ft / m2
Csomag ára: 9 099 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC3 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Super Natural termékcsalád, nevéhez hűen, egy roppant természetes megjelenést biztosít otthonok, irodák vagy várótermek számára is egyaránt. Éppen ezért a prémium minőségű fa szakszerű megmunkálása, egy új szintre emeli a laminált padlónkat.

A VOC A+ minősítése környezetbarát technológiára utal. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

Osztály 23: Lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott laminált padló.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

A Krono Original Super Natural K482 Twilight Sterling Oak laminált padló a természetesség és az elegancia találkozásából létrejött laminált padló.

Amellett, hogy meseszép árnyalatú, még strapabíró is! A hétköznapokon előforduló behatások – mint kiömlő folyadék vagy visszatérő pára – se okoz neki gondot. A Krono Original Super Natural K482 Twilight Sterling Oak laminált padló nem mindennapi árnyalata egy csipet elegancia és a természetesség ötvözete. Modern megjelenést biztosíthat a felhasznált helyiségben, így elsősorban azoknak ajánljuk, akik egy letisztult, ugyanakkor időtálló laminált padlót szeretnének.

A 90 százalékban fából készült, Krono Original által gyártott K482 Twilight Sterling Oak laminált padló VOC A+ minősítést kapott. Ez az értékelés biztosít minket arról, hogy abban a helyiségben, ahova ez a laminált padló került, a lehető legkevesebb illékonyanyag-kibocsátás történik majd meg.

A Krono Original Super Natural K482 Twilight Sterling Oak laminált padló osztályozás szempontjából a 23/32-es csoportba került, ami kereskedelmi és otthoni környezetbe való felhasználásra is alkalmassá teszi. Annak érdekében, hogy hosszú időn keresztül tudjuk használni ezt a laminált padlót, AC4-es kopásállósággal látták el. Így nem fog neki gondot okozni a mindennapos, nagyobb igénybevételű használat se.

A laminált padlók gyártási folyamata során nagy odafigyeléssel választják ki az alapanyagokat. Olyan kritériumoknak is eleget tesz a gyártó, mint például: kizárólag lokális és fenntartható erdőből származó fák használata. Valamint, az erőforrásaik kímélése érdekében igyekeznek minél időtállóbb, robosztusabb laminált padlókat gyártani.

Vastagság: 8 mm.
Normál panel: szélesség 195 mm.

Annak érdekében, hogy egyszerűen lerakhatóak legyenek a panelek, egy úgynevezett 1 click 2 go Pure +  technikát alkalmaznak, amelynek kivitelezésében kollégáink szívesen segítséget nyújtanak, amennyiben szüksége lenne rá!

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-lp-52-szegelylec-magnus-tolgy-oak-magnus/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>