Már évtizedek óta az egyik, ha nem a legnépszerűbb burkoló elem a laminált padló.

Az évek során a tervezők, mindent megtettek a laminált padló népszerűségének érdekében. Ráadásul a hatalmas kereslet a vásárlók részéről, a tervezőket arra sarkalta, hogy minél jobbá és hatékonyabbá tegyék saját terméküket. A Krono Original® laminált padlói népszerű választást jelentenek a vásárlók körében, otthoni és kereskedelmi helyiségek burkolására egyaránt. A 2022-es Atlantic kollekció most még ellenállóbb a nedvességgel szemben, mint valaha. A MO.RE (moisture resistance) technológiának köszönhetően a laminált padlók praktikusabb és ellenállóbb felhasználást biztosítanak a mindennapos használat során, elvégre mindenkivel történhetnek apró balesetek. Kiöntött egy pohár vizet vagy hasonló szerencsétlenség történt? Az Atlantic nedvességálló laminált padlók termékcsaládjai akár 48 órás védelmet is nyújthatnak a padlót ért, enyhe vízkár ellen.

A 2022-es Atlantic kollekció több mint nedvességálló.

Kétség sem férhet hozzá, hogy Ön is rendkívül fontosnak tartja családja és szerettei egészségét. Ehhez elengedhetetlen, hogy az otthonunkban a lehető legnagyobb legyen a tisztaság és távol tartsunk mindenféle szennyeződést és káros baktériumot. A 2022-es Atlantic nedvességálló laminált padlók A.B.C felületvédelme gátolja a baktériumok megtapadását, résekbe történő lerakodását és elszaporodását. Rendszeres tisztítás mellett Ön és családja is élvezheti a mindennapi élet gondtalan szépségeit. A padlók mikrokarcolás-ellenálló tulajdonságainak köszönhetően, attól sem kell tartania, hogy házi kedvence kárt tenne a burkolatban. 4 oldalú fózolásának, illetve autentikus faerezetének köszönhetően természetes hatást kelt.

A 2022-es Atlantic kollekció laminált padlói 3-féle (8, 10 és 12 mm) vastagsággal kaphatóak.

Kivételesen erős kialakítása a 8 mm vastagságú kivitelben AC4 típusú kopásállósággal, míg a vastagabb 10 és 12 mm-es verziók AC5 kopásállósággal és mikrokarcolás elleni védelemmel rendelkeznek. A laminált padlók kopásállósága lakossági használatra 23-as, kereskedelmi használatra 32-es osztályzatot kapott, így nagyobb ellenállást tanúsít a mindennapi használattal szemben. Mindezeken felül ráadásul, az Atlantic padlók a Blue Wool Scale-en 6-os szintű, a legmagasabb fényálló besorolással rendelkeznek, így az erős napfénynek kitett helyiségekben sem fakulnak ki. Az Atlantic 8 és 10 (ez a vastagságára utal) 20 év garanciával vásárolható meg, míg az Atlantic 12 termékcsoport 30 év garanciával kapható, a garanciális feltételek betartása mellett.

A kizárólag fenntartható erdőgazdálkodásból származó fákat használó 2022-es Atlantic nedvességálló laminált padlók kollekciójával Ön is védheti környezetét és csökkentheti CO2 kibocsátását, ezzel is redukálva karbonlábnyomát.

A 2022-es Atlantic nedvességálló laminált padlók klikkes rendszerüknek köszönhetően könnyedén lerakhatók, akár szakértelem nélkül is. Az 1clic 2go technológia nem igényel profi szakembert. Amennyiben Ön, mégis profi szakértőre bízná a munkát, forduljon kollegáinkhoz bizalommal! A padlófutár munkatársai mindig segítőkészen várják az érdeklődő vásárlókat. További ötletekért, látogasson el Facebook oldalunkra is!

Pin It on Pinterest