M664 Antik tölgy szegőléc

2290 Ft

Cikkszám: Lec M664 Kategória: Címke:

Leírás

 

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec M664
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2600 mm x 58 mm x 18 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 2 290 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

Az M664 Antik tölgy szegőléc sötétebb színárnyalatú és alap klasszikus termék.

Méreteit tekintve: 2600 mm hosszú, 58 mm magas és 18 mm széles. Az M664 Antik tölgy szegőléc megközelítőleg vagy teljesen színazonos a gyártó által előállított más laminált padló termékek színéhez viszonyítva. De ez a szegőléc akár más gyártó padlóburkolatának oldalzárásához is tökéletesen alkalmas. A padló szegélyléc azért szükséges elem a burkolás során, mert a falak melletti dilatációs rés nem lenne nélküle túl esztétikus látvány. A fa természetes mozgása viszont igényli a dilatációs rést. Ennek mérete határozza meg, milyen takarású szegőlécet jó választani.

Ez a szín rendkívül népszerű és nagyon elegáns tud lenni. Bár napjainkban a padlók szegélyezésénél nem alapvető elvárás, hogy a szegélyléc mintázatát és színét tekintve is ugyanaz legyen mint maga a parketta, mégis sokan keresik ezt a lehetőséget. Ezt biztosítják azok a gyártók is, akiknek a termékeit forgalmazzuk. (Stílus szempontjából fontos megjegyezni, hogy bizonyos esetekben egy jól megválasztott és eltérő színű szegélyléc adhatja meg a padlóburkolat igazi egyéniségét.) Az M664 Antik tölgy szegőléc kedvelt és népszerű termék. De nem csak ezért jó választás! Könnyű vele dolgozni, mert a sarkoknál könnyen szögbe lehet vágni és saját felfogató kapocs vásárolható hozzá. Ezzel egyszerűen felrakható. Kialakításából adódóan lehetőség van rá, hogy a szegőléc mögött elvezessünk például 1 db koax kábelt és 2 db vékony hangfal kábelt is.

Az M664 Antik tölgy szegőléc is rendelkezik hozzáillő sarok-, végzáró, toldó- és kiegészítő eleme, ami a termék felhasználásában és a megfelelő telepítésében segít.

Az alábbi kép mutatja, milyen elemek állnak az Ön rendelkezésre. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve lehet megadni, hogy melyik elemből hány darabra lesz szükség. Az antik elnevezésű sarok-, toldó- és egyéb elemek darabja 480 Ft.

Az antik elnevezésű sarok-, toldó- és egyéb elemek darabja - Padlófutár

Ha további kiegészítőket keresne, ajánljuk

Hasznos információkat találhat még Facebook oldalunkon is, illetve a laminált padlók lerakását is vállaljuk. Ismerje meg a lehetőségeket!

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>