M640 Mogyoró szegőléc

2290 Ft

Cikkszám: Lec M640 Kategória: Címke:

Leírás

 

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec M640
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2600 mm x 58 mm x 18 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 2 290 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

A megszokott színeket és a tölgymintázatok unalmát sikerült megtörnie az M640 Mogyoró szegőléc termékünknek. Érdekes, sötét színű és elegáns tónus jellemzi, amely az igazán nagy felületek lezárásaként érvényesül. Ez a típus megközelítőleg vagy teljesen színazonos a gyártója által előállított más laminált padló termékek színéhez. De az M640 Mogyoró szegőléc akár más gyártó padlóburkolatának oldalzárására is alkalmas.

 

Az M640 Mogyoró szegőléc 2600 mm hosszú, 58 mm magas és 18 mm széles termék.

 

Hatalmas előnyt jelent a szép színe mellett, hogy könnyű vele dolgozni és a sarkoknál könnyen szögbe lehet vágni. Ehhez a könnyű munkához járul hozzá a saját felfogató kapocs is, ami még egyszerűbbé teszi a termék telepítését. A szegőléc kialakítása pedig olyan, hogy mögötte még van hely elvezetni 1 db koax kábelt és 2 db vékony hangfal kábelt is. A padló szegélylécek fontos elemei a laminált padlók lerakási folyamatának. A falak melletti dilatációs rés, nem túl esztétikus látvány az otthonunkban. De a fa természetes mozgása igényli a dilatációs rést. (Még akkor is, ha ma már egyre több olyan terméket gyártanak, amely nagy méretstabilitással rendelkezik.)

Ennek a szegélylécnek is van olyan sarok-, végzáró, toldó- és kiegészítőeleme, ami színben tökéletesen passzol hozzá. Ezek mind a termék tökéletes felhasználásában és megfelelő telepítésében segítenek. A lenti képen látható, milyen elemek állnak vásárlóink rendelkezésre. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve lehet megadni, hogy melyik elemből hány darabra lesz szükség a munka során. Az antik nevű sarok- és egyéb elemek darabja 480 Ft.

Az antik elnevezésű sarok-, toldó- és egyéb elemek darabja - Padlófutár

Ha további termékekre lenne szüksége, akkor a Padlófutár más kiegészítőket is tud ajánlani. Érdemes szétnézni a

Továbbá laminált padlók lerakását is vállaljuk. Ismerje meg a lehetőségeket! Hasznos információkat találhat a Facebook oldalunkon is.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>