M535 Barna tölgy szegőléc

2290 Ft

Cikkszám: Lec M535 Kategória: Címke:

Leírás

 

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec M535
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2600 mm x 58 mm x 18 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 2 290 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

A klasszikus termékek mindig népszerűek. Így van ez az M535 Barna tölgy szegőléc esetében is. Bár a padlók szegélyénél ma már nem alapvető elvárás, hogy a szegélyléc kinézetében és színében is ugyanaz legyen mint maga a parketta, ha valaki ezt a padlóárnyalatot választja ragaszkodik ehhez a szegőléchez.

 

Az M535 Barna tölgy szegőléc divatos, sötét színű és elegáns. Ráadásul könnyű vele dolgozni és a sarkoknál könnyen szögbe lehet vágni.

 

Ehhez a könnyű munkához járul hozzá a saját felfogató kapocs is, amivel egyszerűen felrakható a termék. A szegőléc kialakítása pedig olyan, hogy mögötte még van hely elvezetni 1 db koax kábelt és 2 db vékony hangfal kábelt is. A padló szegélylécek fontos elemei a laminált padlók lerakási folyamatának. Ez nem véletlen! A falak melletti dilatációs rés, ha látszana, nem lenne túl esztétikus látvány az otthonunkban. De a fa természetes mozgása igényli a dilatációs rést. Még akkor is, ha ma már egyre több olyan terméket gyártanak, amely nagy méretstabilitással rendelkezik.

 

Az M535 Barna tölgy szegőléc 2600 mm hosszú, 58 mm magas és 18 mm széles termék.

 

Ez a típus megközelítőleg vagy teljesen színazonos a gyártója által előállított más laminált padló termékek színéhez. Az M535 Barna tölgy szegőléc azonban akár más gyártó padlóburkolatának oldalzárására is alkalmas. Ennek a szegélylécnek is van  olyan sarok-, végzáró, toldó- és kiegészítőeleme, ami passzol hozzá. Ezek mind a termék tökéletes felhasználásában és megfelelő telepítésében segítenek. Az alábbi képen látható, milyen elemek állnak vásárlóink rendelkezésre. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve lehet megadni, hogy melyik elemből hány darabra lesz szükség a munka során. Az antik nevű sarok- és egyéb elemek darabja 480 Ft.

Az antik elnevezésű sarok-, toldó- és egyéb elemek darabja - Padlófutár

A Padlófutár más kiegészítőket is tud ajánlani. Érdemes szétnézni a

Továbbá laminált padlók lerakását is vállaljuk. Ismerje meg a lehetőségeket! Hasznos információkat találhat a Facebook oldalunkon is.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest