M519 Hamvas tölgy szegőléc

2290 Ft

Cikkszám: Lec M519 Kategória: Címke:

Leírás

 

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec M519
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2600 mm x 58 mm x 18 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 2 290 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

Az M519 Hamvas tölgy szegőléc erősíti a világos színárnyalattal rendelkező, tölgymintázatú szegőlécek sorát.

Az M519 Hamvas tölgy szegőléc olyan minőségi MDF termék, amelynek méretei: 2600 mm hosszú, 58 mm magas és 18 mm. A gyártó arra törekedett, hogy megközelítőleg vagy teljesen színazonos laminált padlószegőt alkosson laminált padló termékeihez. Ez lehetővé teszi, hogy a gyártói színekhez igazodó laminált padló mellett a termék más padlóburkolatok oldalzárásához is alkalmazható legyen.

Saját felfogató kapoccsal is rendelkezik, így még egyszerűbb a felrakása. De nem csak ezért könnyű vele dolgozni. Az M519 Hamvas tölgy szegőléc a sarkoknál könnyen szögbe vágható, ezért nem csak a szakemberek tudják telepíteni. A szegőléc további előnye, hogy elvezethető mögötte 1 db koax kábel és 2 db vékony hangfal kábel is. (A felfogatókapocs segítségével olyan oldható kötés valósulhat meg, ami a szegő le- és felrakását biztosítja. De a szegőléc felszerelhető akár ragasztással is.)

Ehhez a termékünkhöz is tartozik hozzá passzoló sarok-, végzáró elem. Ezek segítenek a termék felhasználásában és a megfelelő kialakításban. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve lehet megadni, melyik elemből hány darabra lenne szükség. Az alábbi képen látható elemek állnak bárki rendelkezésére.  A country nevű sarok-, toldó és végzáró elemek darabja 480 Ft.

A country nevű sarok-, toldó- és egyéb elemek

Kiegészítőkre lenne szükség a munkához? Nálunk megtalálja! Nézzen szét a

Ha segítségre van szüksége a lerakáshoz, kattintson ide!

A padlószegélylécre azért van szükség, mert a falak melletti padló dilatációs rése nem lenne túl esztétikus látvány. Érdemes tehát nem csak szép és dizájnos, hanem minőségi és tartós szegélylécet választani otthonunkba! Jó, ha tudja, a padlók szegélyénél ma már nem feltétlen alapvető elvárás, hogy a szegély kinézetében és színében ugyanaz legyen mint maga a parketta. Bizonyos esetekben az eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját.

Ötletekért tanácsért látogasson el Facebook oldalunkra is!

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>