M518 Deres tölgy szegőléc

2290 Ft

Cikkszám: Lec M518 Kategória: Címke:

Leírás

 

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec M518
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2600 mm x 58 mm x 18 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 2 290 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

Az M518 Deres tölgy szegőléc erősíti a tölgymintázatú szegőlécek sorát.

De világos színárnyalatú, ami ritkaság. Az M518 Deres tölgy szegőléc minőségi termék, amelynek mérete: 2600 mm hosszú, 58 mm magas és 18 mm. A gyártó ennek a szegőlécnek az esetében is törekedett arra, hogy megközelítőleg vagy teljesen színazonos laminált padlószegőt alkosson. Ez lehetővé teszi, hogy a saját gyártói színéhez igazodó laminált padló tökéletes párja legyen, de a termék alkalmazható, más padlóburkolatok oldalzárásához is.

Igazán könnyű vele dolgozni, mert az M518 Deres tölgy szegőléc például a sarkoknál könnyen szögbe vágható. Ráadásul saját felfogató kapoccsal is rendelkezik, így még egyszerűbb a felrakása. A szegőléc további előnye, hogy elvezethető mögötte 1 db koax kábel és 2 db vékony hangfal kábel is. (A felfogatókapoccsal olyan oldható kötés valósulhat meg, ami a szegő le- és felrakását biztosítja. De ez szegőléc is felszerelhető akár ragasztással is.)

Ehhez a termékünkhöz is tudunk adni hozzá passzoló sarok-, végzáró elemeket (kétfélét is). Ezek segítenek a termék felhasználásában és a megfelelő kialakításban. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve lehet megadni, melyik elemből hány darabra lenne szükség. Az alábbi képeken látható elemek állnak vásárlóink rendelkezésére.  A világosszürke és az ezüst nevű sarok- és egyéb elemek darabja 480 Ft.

Ezüst szegőléc-elemek - Padlófutár

Ha további kiegészítőkre lenne szükség a munkához, nálunk megtalálja. Nézzen szét a

Ha segítségre van szüksége a lerakáshoz, kattintson ide!

A padlószegélylécre azért van szükség, mert a falak melletti padló dilatációs rése nem lenne túl esztétikus látvány. Érdemes tehát nem csak szép és dizájnos, hanem minőségi és tartós szegélylécet választani otthonunkba! Jó, ha tudja, a padlók szegélyénél ma már nem feltétlen alapvető elvárás, hogy a szegély kinézetében és színében ugyanaz legyen mint maga a parketta. Bizonyos esetekben az eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját.

Ötletekért tanácsért látogasson el Facebook oldalunkra is!

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>