M449 Antik fenyő szegőléc

2290 Ft

Cikkszám: Lec M449 Kategória: Címke:

Leírás

 

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec M449
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2600 mm x 58 mm x 18 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 2 290 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

Az M449 Antik fenyő szegőléc egy újabb olyan termék, amely megtöri a tölgymintázatok sorát. Ráadásul a megszokotthoz vagy az elvárthoz képest ez a szegőléc egy sötétebb árnyalatú, minőségi termék.

Az M449 Antik fenyő szegőléc jó választást jelent, mert könnyű vele dolgozni és a sarkoknál könnyen szögbe lehet vágni.

A saját felfogató kapoccsal könnyen és egyszerűen felrakható. A szegőléc szerkezeti kialakítása olyan, hogy mögötte még van hely elvezetni 1 db koax kábelt és 2 db vékony hangfal kábelt is. Mivel a padló szegélylécek ma már elengedhetetlen kellékei a laminált padlók lerakásának, érdemes minőségi termékeket választani. Hiszen a falak melletti padló dilatációs rése, ha látszana, nem lenne túl esztétikus látvány. (A fa természetes mozgása igényli a dilatációs rést. Akkor is, ha ma már egyre több olyan terméket gyártanak, amely nagy méretstabilitással rendelkezik.)

 

Az M449 Antik fenyő szegőléc 2600 mm hosszú, 58 mm magas és 18 mm széles termék.

 

Ez a típusú szegőléc is megközelítőleg vagy teljesen színazonos a gyártója által előállított más laminált padló termékek színéhez. De ez a szegőléc akár más gyártó padlóburkolatának oldalzárására is alkalmas. Ha kreatív szeretne lenni a lakberendezésben, akkor néha egy jól megválasztott és eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját.

Nézze meg a választékot és kérje segítségünket is!

Ennek a szegélylécnek is van (kettő is) olyan sarok-, végzáró, toldó- és kiegészítőeleme, ami színben passzol hozzá. Ezek a termék felhasználásában és a megfelelő telepítésében segítenek. Az alábbi két képen láthatja, milyen elemek állnak vásárlóink rendelkezésre. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve lehet megadni, hogy melyik elemből hány darabra lesz szükség a munka során. A sötétbarna és az antik nevű sarok- és egyéb elemek darabja 480 Ft.

Sötétbarna toldó és végzáró elemek szegőléchez

Az antik elnevezésű sarok-, toldó- és egyéb elemek darabja - Padlófutár

 

Más kiegészítőket is ajánlhatunk Önnek, ezért nézzen szét a

De laminált padlók lerakását is vállaljuk, ha segítségre lenne szüksége. Ismerje meg a lehetőségeket! Hasznos információkat találhat még a Facebook oldalunkon is.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>