Krono Original Atlantic K287 Steelworks Oak nedvességálló laminált padló

10418 Ft
négyzetméter ár: 6 899 Ft

A Krono Original Atlantic K287 Steelworks Oak nedvességálló laminált padló eredeti dombornyomott felülete hűen reprodukálja a prémium minőségű faanyag legkiválóbb tulajdonságait. Ezáltal a Krono Original Atlantic laminált padlók, a nedvességállóság mellett, természetes hatást és érzetet nyújtanak.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 12 mm
1 csomag tartalma: 1.51 m2
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 10 418 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: 12AT-K287 PP
Kategória: Padló 12/33
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 12 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.51 m2
1 csomag súlya: 10 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 10 418 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

Erre a termékre 30 év garancia jár, amely csak a helyes garanciális feltételek betartása esetén érvényes.

Osztály 23: Lakóterületek – intenzív használatra.
Osztály 33: Kereskedelmi területeken erősebb igénybevételű használatra.
4V-fuga: 4 oldalt fózolt laminált padló.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

A Krono Original Atlantic K287 Steelworks Oak nedvességálló laminált padló a kiváló minőségű faanyagok újfajta autentikus értelmezése. A kivételes formatervezés és az ötletes motívumok egyvelege.

Klasszikus dizájn jellemzi a Krono Original Atlantic K287 Steelworks Oak nedvességálló laminált padlót, ezáltal tökéletes választás lehet minden olyan lakótérbe vagy üzletbe, ahol többet jelent a minőség, mint a flancos dizájn. Ha pedig mégis extra modern enteriőrbe kerül, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a legtökéletesebb alapot fogja nyújtani a kialakítandó tér számára. Nagy előnye, hogy fürdőszobák, konyhák és egyéb közösségi terek hangulatát is megalapozhatja.

A maximális odafigyeléssel megmunkált Krono Original lamináltpadlók egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonsága az A.B.C. technológiával és bevonattal ellátott felület. Ez nem mást jelent, mint egy antibakteriális komfortot, amely nem engedi meg a baktériumok elszaporodását, nyugalmat és egészséges környezetet teremt bárki otthonában.

A Krono Original Atlantic K287 Steelworks Oak nedvességálló laminált padló egy 1 click 2 go Pure + rendszerrel ellátott padló, amely a technológia által pontos zárást és egyszerűbb illesztést tesz lehetővé, mely fokozottan ellenál a nedvességnek.

A Krono Original padlók karcállóak, ezen tulajdonságuknak köszönhetően kiválóan bírják a mindennapos terhelést, a gyerekek és állatok rohangálást, főleg mert strapabíróak az éles karmokkal szemben is. Mindezek mellett ezek a padlók foltálló tulajdonsággal is rendelkeznek. Még az olyan makacs folyadékok is, mint például az olaj, a bor és a kávé is könnyen letörölhetőek a felületéről. Éppen ezért, a Krono Original Atlantic K287 Steelworks Oak nedvességálló laminált padló tökéletes választás lehet kisgyermekes családok és állattartók otthonába egyaránt.

Ez a laminált padló a természetes fahatás új szintjét képviseli, eredeti dombornyomott felületének köszönhetően hűen reprodukálja a prémium minőségű faanyag legkiválóbb tulajdonságait. Ezáltal a Krono Original Atlantic 12 laminált padlók, a nedvességállóság mellett, természetes hatást és érzetet nyújtanak. Mivel a Krono Original padlók számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, megérik az árukat. Többek között kopásálló felülettel, hő- és fényállósággal vannak ellátva. Mindemellett környezetbarát, fenntartható erdészeti alapanyagokból származnak. Kimondottan természetes összetételéből és 12 mm-es vastagságából adódóan, mindamellett, hogy környezetbarát, sokkal tartósabb és strapabíróbb, mint a hagyományos lamináltpadlók. Nedvesség- és karcálló tulajdonságából adódóan pedig bátran ajánljuk többféle térbe.

Ha referenciáinkat szívesen áttekintené mielőtt dönt, akkor kattintson ide! Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-lp-52-szegelylec-magnus-tolgy-oak-magnus/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>