Krono Original Atlantic K285 Haybridge Oak nedvességálló laminált padló

10211 Ft
négyzetméter ár: 6 899 Ft

A Krono Original Atlantic K285 Haybridge Oak nedvességálló laminált padló eredeti dombornyomott felülete hűen reprodukálja a prémium minőségű faanyag legkiválóbb tulajdonságait. Ezáltal a Krono Original Atlantic laminált padlók, a nedvességállóság mellett, természetes hatást és érzetet nyújtanak.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 12 mm
1 csomag tartalma: 1.48 m2
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 10 211 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: A-K285 V4
Kategória: Padló 12/33
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 12 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.48 m2
1 csomag súlya: 10 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 10 211 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Atlantic K285 Haybridge Oak nedvességálló laminált padló 30 év garanciával rendelkezik, de ez csak a helyes garanciális feltételek betartása esetén érvényes.

Osztály 23: Lakóterületek – intenzív használatra.
Osztály 33: Kereskedelmi területeken erősebb igénybevételű használatra.

A Krono Original Atlantic K285 Haybridge Oak nedvességálló laminált padló egy egyszerűen lehelyezhető padló klikkes rendszerrel. A dombornyomott, matt felületű padló letisztult eleganciát tükröz. Bátran ajánljuk a modernizált stílus kedvelőinek. A Krono Original Atlantic K285 Haybridge Oak nedvességálló laminált padló tökéletes választás lehet hálószobába, nappaliba, konyhába, irodába és egyéb közösségi helyiségekbe. Jó nedvességálló tulajdonságának köszönhetően többé Önnek sem kell aggódnia olyan balesetek miatt, mint egy kiborult üdítő, vagy esetleg egy felborult felmosóvödör, hiszen a folyadék nem szivárog be a laminált padló lapjai közé.

A Krono Original Atlantic K285 Haybridge Oak nedvességálló laminált padló számos kitűnő funkcióban különbözik versenytársaitól.

Nedvességálló tulajdonsága mellett a Krono Original padlók különleges karc- és foltálló technológiával rendelkeznek, ezáltal teljesen tökéletes választást jelent az otthona kényelmének szempontjából, mind kisgyermekeseknek, mind állattartóknak egyaránt. A Krono Original laminált padlók környezetbarát, 90%-ban felhasznált alapanyagokból készülnek, elkészítésük jóval kevesebb CO2-kibocsátással jár, mint más padlók gyártása. Mindezek mellett a Krono Original padlók A.B.C. baktériummentes bevonattal és komforttal rendelkező termékek, így nem nyújtanak alapot a baktériumok elszaporodásához, hozzájárulva ezzel az otthona kényelmének és egészséges légkörének fenntartásához.

Ez a termék egy 1 click 2 go rendszerrel ellátott laminált padló, ami a technológia által a pontos zárást és egyszerűbb fektetést eredményezi. A Krono Original K285 Haybridge Oak nedvességálló laminált padló nem csak elbűvölő megjelenésű, de nagyon könnyen karban is tartható.

Ha referenciáinkat szívesen áttekintené mielőtt dönt, akkor kattintson ide! Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőlécek

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/diamond-tolgy-szegolec/

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-perfecta-szegelylec-spinell-oak/

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-lp-52-szegelylec-feher-tolgy-white-oak/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest