Krono Original Atlantic 5537 Tawny Chestnut laminált padló

10366 Ft
négyzetméter ár: 5 890 Ft

A 90%-ban fenntartható fából készült laminált padló strapabíró és tartós, valamint az idő múlásával sem enged színintezitásából és fényességéből, még az erős napsugarak ellenére sem. Emiatt, nyugodtan választhatjuk olyan helyiségekbe is, ahol a nap sugarai erősen sütnek és magas az UV-sugárzás.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 10 mm
1 csomag tartalma: 1,76 m2
Egységár: 5 890 Ft / m2
Csomag ára: 10 366 Ft / csomag
Cikkszám: 10AT-5537PP Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Termékkód: 10AT-5537 PP
Kategória: Padló 10/33
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 10 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.76 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 5 890 Ft / m2
Csomag ára: 10 366 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, általános igénybevétel

30 év garancia (Garanciális feltételek mellett).
VOC A+ minősítés. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

Osztály 23: Lakóterületek – szuper intenzív használatra.
Osztály 33: Kereskedelmi területeken erősebb igénybevételi használatra.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +
(Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

4V-fuga: 4 oldalt fózolt laminált padló.

A Krono Original Atlantic 5537 Tawny Chestnut laminált padló otthonokban és kereskedelmi környezetben is remekül alkalmazható laminált padló,

amely a rusztikus hatást és a modern, elegáns jelleget ötvözi. Így kaphatunk irodánkban, nappalinkban vagy akár várótermekben is különleges atmoszférát.

A Krono Original Atlantic termékcsalád a modern megjelenés és a hagyományos elemek vegyítésére hivatott. Így mindenki meg tudja találni, a számára legmegfelelőbbet. A laminált padló 23/33-es osztályozása jelzi számunkra, hogy otthoni terek vagy akár kisebb üzlethelyiségek és irodák padlózására is alkalmas.

Ennek a 5537 Tawny Chestnut laminált padlónak a népszerűségét elsősorban a barátságos, meleg hatást keltő színe okozza. Illetve, az olyan tulajdonságai, mint például a R9 csúszásmentes felülete, ami igazán praktikussá és biztonságossá is teszi. A felületét illetően van még néhány plusz előnye ennek a laminált padlónak, ide soroljuk az autentikus dombornyomott fapadló hatású megjelenést vagy az A.B.C. (Anti Bacterial Coating) baktériumellenes bevonatot is.

Az A.B.C. (anti bakterial comfort) tanúsítványnak köszönhetően, a Krono Original Atlantic K450 Firebrand Oak nedvességálló laminált padló tisztítása gyerekjáték. A bevonat speciális felülete nem engedi, hogy a káros baktériumok megtapadjanak és elszaporodjanak.

A nedvességtűrő képességét a MO.RE!, azaz Moisture Resistance technológiának köszönheti. A technológia ellenállóvá teszi a magas páratartalommal szemben, így a padlólap lerakható, akár fürdőszobában és konyhában is egyaránt.

A 90%-ban fenntartható fából készült laminált padló strapabíró és tartós, valamint az idő múlásával sem enged színintezitásából és fényességéből, még az erős napsugarak ellenére sem. Emiatt, nyugodtan választhatjuk olyan helyiségekbe is, ahol a nap sugarai erősen sütnek és magas az UV-sugárzás. Emellett, a Krono Original Vintage Classic 5537 Tawny Chestnut laminált padló alkalmas melegvizes fűtés vagy padlófűtés esetén is.

Kérdés esetén bátran keresse fel kollégáinkat, hiszen szakértő kezek állnak a rendelkezésére!

Környezetbarát technológia.
Vastagság: 10 mm
Normál panel: szélesség 195 mm
Keményebb, mint a fa!
RC: Rusztikus megjelenés –  eredeti dombornyomott fahatás

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc. Látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

,

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>