Kronostep SPC padló R134 Lucky Bay Oak nedvességálló vinyl padló

18807 Ft
négyzetméter ár: 9547 Ft

 

A Kronostep SPC padló R134 Lucky Bay Oak nedvességálló laminált padló esetében 15 év garanciát biztosít a gyártó, a garanciális feltételek betartása mellett.

A termék megszűnt!

Főbb jellemzők:

Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
1 csomag tartalma: 1,97 m2
Egységár: 9 547 Ft / m2
Csomag ára: 18 807 Ft / csomag

Elfogyott

Cikkszám: KS-SPC-R134 V4 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-R134 V4
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC padló R134 Lucky Bay Oak
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.97 m2
1 csomag súlya:  kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 9 547 Ft / m2
Csomag ára: 18 807 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Kronostep SPC padló R134 Lucky Bay Oak nedvességálló laminált padló remek választás lehet, hiszen magas ellenálló képessége miatt jól bírja a párát, az erős napsütést, a mechanikai behatásokat, ráadásul még vízálló is.

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra.

Lerakása egyszerű és emellett még időtálló terméket is vehet az otthonába. Az SPC padlópanelek lefektetése gyerekjátékká válik Top Clic rendszerével. Abban az esetben, ha nem rendelkezik egy alap szakmai tudással, keresse fel a Padlófutár munkatársait!

A Kronostep SPC padló R134 Lucky Bay Oak nedvességálló laminált padló esetében 15 év garanciát biztosít a gyártó, a garanciális feltételek betartása mellett. Felhasználása lakóterületeken és kereskedelmi környezetben egyaránt lehetséges. Ezt a padlót osztályozás szempontjából a 23/32-es osztályba soroljuk, emiatt lehet otthoni vagy irodai környezetben is intenzív, mindennapos használat mellett is alkalmazni. Sőt, padlófűtés esetében is telepíthetjük ezt padlót.  Erre a padlóra 15 éves gyártói garancia van (a garancia feltételek betartása mellett). A kisebb várótermekben, szobákban vagy konyhákban is kellemes atmoszférát teremthet. Egyrészt mert színe nem túl sötét, de nem is túl világos, így mondhatni ez a tökéletes arany középút. Azon kívül, hogy otthonos hangulatot teremt a Kronostep SPC padló R134 Lucky Bay Oak nedvességálló laminált padló, tisztítása is egyszerű, mivel bármilyen porszívót vagy felmosót alkalmazhatunk rajta.

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 192 mm.

További információk

Az SPC (Stone Plastic Composite vagy Stone Polymer Composite), azaz ásványi-polimer kompozit padló egy speciális új műszaki technológiával fejlesztett innováció, amely akár évtizedeken keresztül kopásmentes padlót biztosít a beltéri helyiségekben. Összetételének köszönhetően egy színvonalas és nagy ellenálló képességgel rendelkező padlóburkolatra tehetünk szert.

Másrészt egy új, innovatív technológiának köszönhetően, amit SPC-nek (Stone Plastic Composite vagy Stone Polymer Composite) nevezünk, lehetőségünk van a kívánt formára és méretre vágni a paneleket. Rugalmasságát anyaghasználatának köszönheti, illetve a hidraulikus nyomásnak, amelyet a gyártás folyamán alkalmaznak. A panelek lehelyezése során nem lesz másra szükségünk csak egy szögletes vonalzóra és egy szőnyegkésre. Aztán már a Top Click rendszernek köszönhetően, gyorsan és hatékonyan elvégezhető a lerakási munka.

A padlólefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. A Padlófutár szakemberi tudják, hogy az első a minőség és az ár. Látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>