PUR 2.0 Hőtükör fóliával ellátott alátét – laminált és binyl padlókhoz

14888 Ft
négyzetméter ár: 1985 Ft

 

Kronoflooring PUR 2.0 Hőtükör fóliával ellátott alátét – laminált és binyl padlókhoz. Kitűnően alkalmas padlófűtéshez is.

Cikkszám: PUR-2 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Az 2 mm-es hangszigetelő alátét speciálisan úszó fektetésű laminált-, parafa- és parkettapadlókhoz való. Kitűnően alkalmas padlófűtéshez.

Termékkód: PUR 2.0
Kategória: Alátét fólia
Gyártó: Kronoflooring GmbH
Dimenzió (mm): 7,5 m x  1 m x 2 mm
Értékesítés módja: tekercs
1 csomag tartalma: 7,5 m(10 kg)
Áthallatszó lépészaj csökkentés: 18 dB
Terhelhetőség (az illesztéseknél):
250 kPa-ig
Visszavert lépészaj csökkentés: 26 %
Pontszerű szintkiegyenlítési képesség:
95 kPa
Hőellenállás:
0,01 m2K/W
Származási hely: Németország EU
Alapanyag: ásványi töltőanyagok és poliuretán gyanták
Padlófűtéshez alkalmas: igen
Nedvesség elleni védelem:  > 75m
Egységár:  1985 Ft / m2
Csomag ára:  14 888 Ft / tekercs

Laminált és binyl padlókhoz ajánlott termék, amely padlófűtéshez is ajánlott alátétfólia.

Ez a professzionális akusztikus hőtükör fóliával ellátott alátét ásványi töltőanyagokból és poliuretán kötőanyagokból áll. A Pur 2.0 lépészaj-szigeteléssel, alacsony hőellenállással és az integrált nedvességvédelemmel van ellátva.

Drága tesztsorozatok és laboratóriumi vizsgálatok során optimalizálták a maximális lépéshang-gátlás eléréséhez. Gyakorlati alkalmazásban ez az alátét csúcsteljesítményt nyújt és ezáltal az igényes megjelenésű padlókhoz rendeltetett.

Az alátét FCKW-mentes, problémamentesen ártalmatlanítható a háztartási szeméttől, újrahasználható, vízminőségi szempontból semleges, toxikológiailag veszélytelen. Az anyag alapja kompatibilis bitumennel, PVC-vel, linóleummal, cementtel, mű- és természetes gyantákkal, valamint magnezittel.

A  alátétfólia PUR 2.0 alkalmazási területe:

A nyomásálló alátét úszó fektetésű, igényes megjelenésű készparkettákhoz, parafa- és laminált padlókhoz stb. használható. Nem alkalmas az aljzatbetonnal teljes felületen összeragasztott parkettapadlókhoz, csempe- vagy terméskő burkolatokhoz.

Lefektetése:

A lefektetés előtt meg kell bizonyosodni az aljzatbeton szabványos előkészítéséről, amelynek különösen egyenesnek, tisztának, száraznak, repedésmentesnek, húzás- és nyomásállónak kell lennie, és meg kell felelnie a kisipari- és ipartestületi irányelvek követelményeinek. A lefektetés során biztosítani kell, hogy a szigetelő alátétek hézagai ne essenek egybe a padlólapok illesztékeivel. Optimális esetben ajánlatos az alátétet a padlóval szemben átlósan fektetni. A hangszigetelő alátétet a padló alá kell helyezni.

NEDVESSÉGVÉDELEM
Ásványi anyagokat tartalmazó aljzatok esetén a padlóburkolatgyártók párazáró (PE fólia) beépítését írják elő. Ez a termék beépített párazáróval rendelkezik, így használatakor nincs szükség további PE fóliára.

EGYENLETTELEN PADLÓ
A régebbi épületeket érintő felújítási projektek során a helyiségek padlózata gyakran egyenetlen. Ezek az egyenetlenségek a megfelelő parketta alátéttel kiegyenlíthetők. Ez a termék 2 mm egyenetlenséget bír el 1 méteren.

RAGASZTÁSA, ÖSSZE RÖGZÍTÉSE: Fontos a pontos illesztés, nem lapolva, hőtükrös ragasztószalaggal!

Különleges tanácsok:

Hosszabb tárolásnál a parketta-alátétet hűvös és száraz helyen kell tartani, és védeni kell az UV sugárzás ellen. Ezen az oldalon minden adat megfelel a jelenlegi tudásszintnek és a termékekről, valamint azok alkalmazási lehetőségeiről tájékoztatnak. Nem garantálják a termékek bizonyos tulajdonságait vagy azok megfelelőségét konkrét alkalmazási célhoz. Ezért ezen adatokból nem vezethető le semmilyen jogi kötelezettség. Műszaki módosítások, nyomtatási hibák és tévedés joga fenntartva.

Csomagméret: 7,5 m2/tekercs

Ha Önnek fontos a minőség és fontos az ár, akkor válasszon az alátétfóliához megfelelő SPC laminált padlóink közül is a Padlófutár oldalán! Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc.

Látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Tömeg 1 8 kg
Méretek 100 × 0 2 × 10 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>