Herringbone K488 Rutherford Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló

6002 Ft
négyzetméter ár: 6 899 Ft

 

Halszálkaminta? Szabályos és dinamikus elrendezésével egy elegáns, ugyanakkor mozgalmas hatást hoz létre, amely már régóta vonzó dizájn az emberek számára. De ebből a laminált padlóból több is lehet! 🙂

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1260 mm x 630 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 0.87 m2
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 6 002 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: HER-K488
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1260 mm x 630 mm x 8 mm
Négy oldalt fózolt: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 0.87 m2
1 csomag súlya: 5,98 kg
Származási hely: Lengyelország
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 6 002 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Padlófűtéshez alkalmazható: igen
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC5 osztály, erősebb igénybevétel
Garancia: 20 év, a garanciális feltételek betartása mellett

A Herringbone K488 Rutherford Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló szürke, tölgyfahatású mintázattal rendelkező termék.

 

Ideális választás az egészséges és biztonságos, valamint fenntartható otthon kialakításához. A Herringbone K488 Rutherford Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló környezetbarát is, mert a termék az életciklusának végén környezeti hatás nélkül ártalmatlanítható vagy tüzelőanyagként elégethető. A gyártó például a laminált padló gyártásából származó hulladékot használja fel üzemanyagként. A természetes tölgy fényűző megjelenését kínálja világos tónusokkal és mintázatokkal, a megfizethetőség és az alacsony karbantartási igény mellett. A színe mellett a tudása is fontos ennek a laminált padlónak. Hiszen a MO.RE! technológia sikerrel veszi fel a versenyt az élettel és még a stresszt is csökkenti.

 

Ha Önnek sok gyermeke, mozgalmas élete, nagy baráti társasága van, akkor hátra dőlhet és egy kicsit megnyugodhat. Már nem lesz akkora gond egy kiöntött ital, egy feldöntött vödör és akkor sem lesz ok a pánikra, ha egy virágcserépből a padlóra szivárgott a víz. A MO.RE! technológia segítségével ugyanis a Herringbone K488 Rutherford Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló elviseli ezeket a hétköznapi ártalmakat. Sőt, ez a laminált padló a nedvességállóságnál is többet tud!

 

Megfelelő padlótelepítés esetén, illetve a gyártó utasításainak maradéktalan betartása mellett 20 év garancia van rá. A Microscratch Protect miatt mikrokarcok elleni védelemmel rendelkezik, ami tartósabb felületet biztosít és még jobban védi a padlót a mikrokarcolásokkal és a kopással szemben. Nem is meglepő ezek után, hogy kisállatbiztos, hiszen az apró karmok nem tesznek benne kárt. Mindezek mellett fényálló, azaz nem halványul el a Blue Wool Scale mérőskála legmagasabb szintje (6. besorolás) szerint.

 

Az egészségmániások számára kifejezetten jó hír az A.B.C. Antibakteriális védelem

 

Mert az antibakteriális bevonat biztosítja, hogy a padló a lehető legtisztább maradjon és baktériummentes legyen. A kezelése és a telepítése is roppant könnyű. Könnyen lefektethető – kis odafigyelés kell azért hozzá –, egy ügyes kezű ember is lerakhatja a padlót az otthonában. Ha mégis segítséget szeretne, akkor abban is állunk rendelkezésére!

 

Akik számára fontos a környezetvédelem, azoknak is jó hírünk van, mert a gyártó nem használ PVC-t a gyártás során és a MO.RE! hordozó CO2-semleges. Mindez azt jelenti, hogy az előállításkor feldolgozott fa kevesebb CO2-t bocsát ki, mint amennyit a fa életében tárolt.

 

A laminátumok mérete a halszálkaminta kialakításához tökéletesen megfelel. Az emberi képzeletnek azonban semmi nem szab határt, nem kell ragaszkodni a herringbone mintázathoz! Íme, néhány példa:

 

De bárki engedheti szárnyalni a képzeletét, nem kell ragaszkodni a herringbone mintázathoz!

Keressen minket a közösségi médiában is és kövessen a Facebook oldalunkon is!

 

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest