Krono Original Atlantic K471 Antique Cashmere Oak nedvességálló laminált padló

11320 Ft
négyzetméter ár: 5 099 Ft

A Krono Original Atlantic K471 Antique Cashmere Oak nedvességálló laminált padló minőségét a 20 éves gyártói garancia is jelzi. Jól tűri a vizet, mert egy úgynevezett MO.RE! (Moisture Resistance) technológiával látták el, aminek hála ellenáll a nedvességnek, így válik még praktikusabbá, sok más jó tulajdonsága mellett.

A termék ebben a méretben és az 1 clic 2 go technológiával megszűnt már csak 3 csomaggal kapható!
Ha Önnek ennél nagyobb mennyiségre van szüksége akkor az alábbi linken keresztül tudja megrendelni:
Krono Atlantic 8mm K471 nedvességálló laminált padló

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.22 m2
Egységár: 5 099 Ft / m2
Csomag ára: 11 320 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: A-K471 V4
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.22 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 5 099 Ft / m2
Csomag ára: 11 320 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

Krono Original Atlantic K471 Antique Cashmere Oak nedvesség álló laminált padló barátságos és kellemes hangulatot varázsolhat otthona helyiségeibe.

A mai, rohamosan fejlődő világban egyre több fát és erdőt vágnak ki az urbanizáció növekedésének gondtalansága miatt. A Krono Original cég évről évre arra törekszik, hogy az alapanyag beszerzése és gyártása a legkevesebb környezeti károsodással járjon. Erre a termékre 20 év garancia van, a garanciális feltételek betartása mellett.

Osztálya 23, ami azt jelenti, hogy a padló lakóterületek intenzív használatára is alkalmas.
Osztálya 32, amit azt jelenti, hogy a padló kereskedelmi területeken általános használatra tökéletes.

Az autentikus, dombornyomott felületével elegáns kontrasztot teremt. Mivel a szinkron pórusok követik a fadekor erezetét, így hibátlanul utánozza a természetes fa karakterét. A 4 oldalt fózolt panel környezetbarát technológiával készül és A.B.C. (anti bakterial comfort) tanúsítvánnyal rendelkezik. Mindennek köszönhetően a Krono Original Atlantic K471 Antique Cashmere Oak nedvesség álló laminált padló tisztítása gyerekjáték. A padló felülete nem ad lehetőséget a baktériumok lerakodására, így azok nem is tudnak elszaporodni a rendszeres takarítás mellett.

A Krono Original Atlantic K471 Antique Cashmere Oak nedvességálló laminált padló tökéletes választás lehet bárki otthonába. Mert a természetet idéző színe és a rusztikus kidolgozása miatt remek döntést jelent az élethű famintázatú lakberendezés kedvelőinek. Ideális választás lehet a nappalitól kezdve a hálószobán át egészen az irodája otthonosabbá tételére. Tény, hogy a Krono Original padlók környezetbarát felhasználási móddal készülnek, de fontos megemlíteni, hogy számos egyéb kiemelkedő tulajdonsággal is rendelkeznek.

A 8 mm vékony Krono Original Atlantic K471 Antique Cashmere Oak nedvesség álló laminált padló AC4 kopásálló tanúsítvánnyal is rendelkezik. Továbbá a MO.RE! (moisture resistance) technológiának köszönhetően ellenáll a magaspáratartalomnak és kis mennyiségű kifolyt folyadéknak is. Így a padlólap, akár fürdőszoba vagy konyha burkolására is alkalmas lehet. A legtöbb egyszerű laminált padlóval ellentétben, 6. fokozat szerint ellenáll a fénynek.

A robosztus felülete, a MO.RE! technológia és az A.B.C antibakteriális felületnek köszönhetően megkönnyítik a kisállattartást. Nem kell félnie az apró karmolásoktól, sérülésektől sem.

A Krono Original Atlantic K471 Antique Cashmere Oak nedvesség álló laminált padló lerakása az ismert klikkes rendszer miatt, könnyedén elvégezhető szakértő kezek nélkül, önállóan is. Azonban, ha Ön mégis inkább professzionális segítséget szeretne igényelni forduljon kollégáinkhoz bizalommal. Lakberendezési ötleteinkért illetve, ha nem szeretne lemaradni ajánlatainkról kövessen minket a Facebookon!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest