Herringbone K326 Sundance Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló

6002 Ft
négyzetméter ár: 6 899 Ft

 

A halszálkamintás, MO:RE! technológiával készült nedvességálló laminált padlók között ez egy kuriózum. R 10-es csúszásgátlással rendelkezik.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1260 mm x 630 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 0.87 m2
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 6 002 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: HER-K326
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1260 mm x 630 mm x 8 mm
Négy oldalt fózolt: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 0.87 m2
1 csomag súlya: 5,98 kg
Származási hely: Lengyelország
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 6 002 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Padlófűtéshez alkalmazható: igen
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC5 osztály, erősebb igénybevétel
Garancia: 20 év, a garanciális feltételek betartása mellett

A Herringbone K326 Sundance Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló azért is jó választás,

 

mert lehet, hogy csak néhány helyiségben szeretnénk halszálkamintában lerakott padlót. Ha ez így van, akkor a Krono Original Atlantic K326 Sundance Oak nedvességálló laminált padló tökéletes kiegészítője lehet a többi szobának. A halszálkamintás burkolás igazán egyedi összhatást eredményez, amely bárhol a lakásban jól mutathat. Ez a minta a 20. században jött ismét divatba, és nem csak a divatiparban, hanem a belsőépítészet terén is el kezdték alkalmazni. Elterjedése nagyrészt annak a sokoldalúságnak és időtlen vonzerőnek köszönhető, ami klasszikus eleganciát és mozgalmasságot kölcsönöz a belső terek számára. A Herringbone K326 Sundance Oak mint szín vagy felületi mintázat kialakítás az ügyfelek régi kedvence, hiszen van már ilyen termékünk.

 

De a jó megjelenés önmagában nem elég – egy padlónak többet kell tudnia annál, hogy szép legyen!

 

Ezt biztosítja a MO.RE!, azaz a Moisture Resistance technológia! A MO.RE! ugyanis még nedvességállóbbá teszi a laminált padlóburkolatokat.

 

A Microscratch Protect, azaz a mikrokarcok elleni védelem különösen tartós felületet biztosít, ami még jobban megvédi a padlót a mikrokarcolásokkal és a kopással szemben. Ezért is szokták mondani, hogy ez a padló kisállatbiztos.

 

Fényálló, azaz nem halványul el a Blue Wool Scale mérőskála legmagasabb szintje (6. besorolás) szerint.

 

A.B.C. Antibakteriális kényelem jelentése, hogy ez az antibakteriális bevonat biztosítja, hogy a padló a lehető legtisztább és ezáltal baktériummentes legyen. A baktériumokat ugyan nem látjuk, de tudjuk, milyen kártékonyak. Fokozhatják az allergiát és betegségeket okozhatnak. Az antibakteriális bevonat meggátolja a baktériumok szaporodását, és a tiszta környezetnek köszönhetően nyugalmat teremt. (Tesztelt baktériumok: Staphylococcus aureus)

 

Környezetbarát termék. Bár minden KronoOriginal® padló alapból környezetbarát, mert 90%-ban fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fából készül. Mi több, a teljes termelési lánc – a nyersanyagoktól a késztermékig – tanúsított és független szakértők által rendszeresen ellenőrzött. Ennél a terméknél a gyártó egyáltalán nem használ PVC-t és a MO.RE! hordozó CO2-semleges, ami azt jelenti, hogy az előállításkor feldolgozott fa kevesebb CO2-t bocsát ki, mint amennyit a fa életében tárolt.

 

A mérete tökéletesen megfelel a halszálkaminta kialakításához. De a képzeletnek semmi nem szab határt, nem kell ragaszkodni a herringbone mintázathoz! Íme, néhány példa:

De bárki engedheti szárnyalni a képzeletét, nem kell ragaszkodni a herringbone mintázathoz!

Jelen vagyunk a közösségi médiában is, kövessen minket Facebook oldalunkon is!

 

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest