Herringbone 8573 Harlech Oak nedvességálló, halszálkamintához ajánlott laminált padló

6002 Ft
négyzetméter ár: 6 899 Ft

 

Az lakberendezési trendek állandóan változnak és fejlődnek, így a halszálkaminta (herring bone) a laminált padlók esetében is időről időre nagy divat. De most nedvességálló is! Nedvességtűrő képességét a MO.RE!, azaz Moisture Resistance technológiának köszönheti.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1260 mm x 630 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 0.87 m2
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 6 002 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: HER-8573
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1260 mm x 630 mm x 8 mm
Négy oldalt fózolt: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 0.87 m2
1 csomag súlya: 5,98 kg
Származási hely: Lengyelország
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 6 002 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Padlófűtéshez alkalmazható: igen
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC5 osztály, erősebb igénybevétel
Garancia: 20 év, a garanciális feltételek betartása mellett

Tagadhatatlanul divat a halszálkaminta.

 

Azért nevezzük a Herringbone 8573 Harlech Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló halszálkamintásnak, mert a mérete alkalmassá teszi arra, hogy ilyen formában, mintában lerakható legyen. A halszálkaminta története több évezredes, évszázados múltra tekint vissza. A halszálkamintát először állítólag az ókori rómaiak használták a kőburkolatok és falak díszítésére. Később a középkori Európában széles körben alkalmazták a textiliparban és különböző szövött anyagokon, például ruházati termékeken. Valószínűleg a divatba is innen került át. A reneszánsz és a barokk korszakokban a halszálkaminta díszítőelemként szolgált a paloták és gazdag otthonok belső tereiben.

 

A Herringbone 8573 Harlech Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló színét tekintve egy igazi klasszikus.

 

Azaz a tölgy mintázatok egy klasszikus változata. Ezt a klasszikus, de mégis modern megjelenést támogatja, hogy a padlóelemek mind a négy oldalán ferde élek (fózolás) van, ami garantálja az autentikus padlódeszka megjelenést.

 

Bár a gyönyörű padló a gyönyörű otthon alapja. A szépség mindig a szemlélőtől függ, ezért a laminált padlók változatos és kiterjedt kínálatával rendelkezünk – a kiváló minőségű fa laminálttól a stílusos vintage padlón át a rendkívüli dizájnig. De nem csak a dizájnra adunk, hanem a minőségre is!

 

A Herringbone 8573 Harlech Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló és a MO.RE! technológia a mindennapi élet kihívásaival veszi fel a versenyt.

 

Kiöntött egy italt? Feldöntötte a felmosóvödröt? Egy virágcserépből a padlóra szivárgott a víz? Nincs ok a pánikra: MO.RE! miatt az ilyen padlók elviselik ezeket a szerencsétlenségeket. Nyugodtan feltörölheti a folyadékot, és nem kell aggódnia amiatt, hogy megsérült-e a padlója.

 

Mit tud még a MO.RE! technológia?

 

  • Microscratch Protect, ami azt jelenti, hogy mikrokarcok elleni védelem
  • Kisállatbiztos
  • Fényálló
  • A.B.C. Antibakteriális kényelem és védelem
  • Könnyen lefektethető
  • Nedvességálló
  • Környezetvédelem iránt elkötelezett technológia
  • A MO.RE! hordozó CO2-semleges

 

Természetesen az is a Herringbone 8573 Harlech Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló előnyei közé sorolható, hogy megfelelő padlótelepítés esetén, illetve a gyártó utasításainak maradéktalan betartása mellett 20 év garancia van a termékre.

 

A termék nevében szereplő halszálkamintás meghatározás csak annyit jelent, hogy a laminált padlólapok mérete a halszálkaminta kirakásához tökéletesen megfelelő. A képzeletnek viszont semmi sem szabhat határt, hiszen nem kell ragaszkodni a herringbone mintázathoz! Íme, néhány példa is:

 

De bárki engedheti szárnyalni a képzeletét, nem kell ragaszkodni a herringbone mintázathoz!

További információk érdekében kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

 

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest