Herringbone 5953 Chantilly Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló

6002 Ft
négyzetméter ár: 6 899 Ft

 

Nedvességtűrő képességét a MO.RE!, azaz Moisture Resistance technológiának köszönheti. Ezt a terméket a laminált padlók világában jól kifőzték! Miért mondjuk ezt? Olvassa el a részleteket a termékleírásban!

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1260 mm x 630 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 0.87 m2
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 6 002 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: HER-5953
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1260 mm x 630 mm x 8 mm
Négy oldalt fózolt: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 0.87 m2
1 csomag súlya: 5,98 kg
Származási hely: Lengyelország
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 6 002 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Padlófűtéshez alkalmazható: igen
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC5 osztály, erősebb igénybevétel
Garancia: 20 év, a garanciális feltételek betartása mellett

A Herringbone 5953 Chantilly Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló neve magában rejti a megjelenését is!

 

A gasztronómia világában ugyanis, ha valami chantilly módra készül az olyan ételt jelent, ami tejszínes. A Herringbone 5953 Chantilly Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló termékünkre elég csak egy pillantást vetni és máris megértjük miről is van szó. Hát nem olyan, mintha nyakon öntötték volna tejszínnel?

 

Jelenleg a Herringbone 5953 Chantilly Oak padló a legvilágosabb termékünk, így azok is bátran alkalmazhatják, akik fehér árnyalathoz közeli padlóra vágynak. Tejszínes dizájnja szó szerint hab a tortán, mert a Herringbone 5953 Chantilly Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló egy újfajta technológiával készült termékcsalád tagja. Ez pedig jó dolog, mert a Herringbone 5953 Chantilly Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló képes szembenézni azzal, amit az élet hoz. Ezt azért merjük mondani, mert a MO.RE! technológia nem csak nedvességállóságot jelent!

 

Az úgynevezett Microscratch Protect, a mikrokarcok elleni védelem miatt ennek a laminált padlónak a felülete különösen strapabíró. Így bárki még jobban megvédheti padlóját azoktól a kopásoktól, mikrokarcolásoktól, amelyek az erős használat során keletkezhetnek. Ehhez kapcsolódóan az is jó hír, hogy, ha megfelelő a padló telepítése és betartják a gyártó utasításait, akkor 20 év garanciát vállal a gyártó a termékre.

 

A COVID-járvány óta kicsit mindenki komolyabban veszi a tisztaságot. De ez most sokkal kevesebb gondot jelent, hogy padlóját a lehető legtisztábban és baktériummentesen tartsa. A KronoOriginal® A.B.C. antibakteriális komfort gátolja a baktériumok szaporodását a padlón, és nyugalmat, illetve egészséges otthoni környezetet biztosít. Több nedvességálló padlót keres? Kattintson ide!

 

A MO.RE! technológia egy speciálisan kifejlesztett hordozó-összetételen alapul.

 

Az alkalmazott új kötőanyag tartósabbá teszi a padlóburkolatot és csökkenti a duzzadást, továbbá javítja a nedvesség behatolásával szembeni ellenállást. De a MO.RE! még ennél is többet kínál. Ezek a termékek kizárólag fenntartható erdőgazdálkodásból származó fa felhasználásával készülnek. A gyártó egyáltalán nem használ PVC-t a MO.RE! technológiával készült padlóburkolatban, ezzel kötelezi el magát a környezetvédelem iránt. Ráadásul a MO.RE! hordozó CO2-semleges, ami azt jelenti, hogy a Herringbone 5953 Chantilly Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló termék előállításához feldolgozott fa kevesebb CO2-t bocsát ki, mint amennyit a fa életében tárolt.

 

A halszálkamintás laminált padló a termék nevében annyit jelent, hogy a lapok mérete tökéletes a halszálkaminta kirakásához, illetve ennek megvalósításához. De nem kell ragaszkodnia a herringbone mintázathoz sem! Íme, néhány példa:

De bárki engedheti szárnyalni a képzeletét, nem kell ragaszkodni a herringbone mintázathoz!

Kövessen bennünket Facebook oldalunkon is!

 

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest