Herringbone 5947 Historic Oak nedvességálló, halszálkamintához ajánlott laminált padló

6002 Ft
négyzetméter ár: 6 899 Ft

 

Újra divat vagy még mindig tartja magát? A herringbone pattern vagy weave, a halszálkaminta vagy a chevron pattern (de ez szögben vágott, nem téglalap!) mind-mind egy dolgot jelent. Hogy a halszálkaminta mostanában igen divatos. De most nedvességálló is! Nedvességtűrő képességét a MO.RE!, azaz Moisture Resistance technológiának köszönheti.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1260 mm x 630 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 0.87 m2
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 6 002 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: HER-5947
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1260 mm x 630 mm x 8 mm
Négy oldalt fózolt: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 0.87 m2
1 csomag súlya: 5,98 kg
Származási hely: Lengyelország
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 6 002 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Padlófűtéshez alkalmazható: igen
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC5 osztály, erősebb igénybevétel
Garancia: 20 év, a garanciális feltételek betartása mellett

A Herringbone 5947 Historic Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló a kéket leszámítva olyan, mint egy menyasszony 🙂

 

Valami régi, valami új és valami kölcsön jellemzi. A régi korok trendjei jönnek vissza a halszálka mintával, ami egyben valami kölcsön is, hiszen a divattrendek jobban kisajátították maguknak. De valami új is, mert a Herringbone 5947 Historic Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló többet bír, többet elvisel és jobban ellenáll.

Mindezt a KRONOSPAN MO.RE! technológiának köszönheti, ami nedvességálló laminált padlóburkolatot jelent. A termékhez alkalmazott új kötőanyag tartósabbá teszi a padlóburkolatot és csökkenti a duzzadást – javítja a nedvesség behatolásával szembeni ellenállást. Ez még praktikusabbá teszi a laminált padlóburkolatot a mindennapi életben, mert a MO.RE! még nedvességállóbbá teszi a laminált padlóburkolatot.

Az alap, hogy sokkal nedvességállóbb, mint a hagyományos laminált padlóburkolat, de az antibakteriális felülete gátolja a baktériumok szaporodását a padlón, és megvédi család egészségét (tesztelt baktériumok: Staphylococcus aureus). Mindezek mellett a Herringbone 5947 Historic Oak laminált padló fényálló. Azokon területeken jól alkalmazható, ahol a nap órákig süt. A technológia és a megfelelő lefektetés biztosítja, hogy a padlóburkolat nem halványul el a 6. besorolás (Blue Wool Scale mérőskála) legmagasabb szintje szerint.

 

Megfelelő előkészület és gondosság mellett kiválóan használható otthoni fürdőszobákban is, de fontos a gyártó alkalmazási utasításait betartani. A DIN EN 13329 szabvány szerinti 23-as és 32-as használati osztályban kapható.

 

Amikor a Herringbone 5947 Historic Oak nedvességálló halszálkamintához ajánlott laminált padló termékünket ajánljuk, akkor a fentiek mellett még nagyon sok minden említhető. Az egyik ilyen, hogy a termék R9 csúszásgátló osztályba tartozik. A gyártó ugyanis nagy hangsúlyt helyezett a biztonságra. A speciálisan kifejlesztett felületi struktúrák miatt ez a laminált padló megfelel – a munkahelyi és kereskedelmi területeken – a padlóburkolatokkal szemben támasztott követelményeknek, ahol nagy a csúszásveszély.

A panel mind a négy oldalán ferde élek (fózolás) garantálják az autentikus padlódeszka megjelenést. A Microscratch Protect segítségével pedig padlója védett lesz a finom karcolások és a mindennapi kopás ellen.

Miért van a termék nevében, hogy halszálkamintás laminált padló? Mert a laminátumok mérete tökéletesen megfelel a modern hatású halszálkaminta kirakásához. De bárki engedheti szárnyalni a képzeletét, nem kell ragaszkodni a herringbone mintázathoz! Íme, néhány példa:

De bárki engedheti szárnyalni a képzeletét, nem kell ragaszkodni a herringbone mintázathoz!

Ha további lakberendezési ötletek után érdeklődne, látogasson el Facebook oldalunkra is!

 

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest