Krono Original Atlantic K653 Ecru Cantal Oak nedvességálló laminált padló 1 clic 2 go Pure+

12430 Ft
négyzetméter ár: 5500 Ft

 

A Krono Original Atlantic K653 Ecru Cantal Oak nedvesség álló laminált padló kifejezetten állatbarát. Szép és esztétikus védelem a kifröccsenő víz ellen.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2 (9 panel)
Egységár: 5 500 Ft / m2
Csomag ára: 12 430 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: 8AT-K653-(S)V4
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2 (9 panel)
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 5 500 Ft / m2
Csomag ára: 12 430 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

Krono Original Atlantic K653 Ecru Cantal Oak egy szép és esztétikus védelem a kifröccsenő víz ellen.

A hagyományos keményfa padló megköveteli, hogy ne hagyja a kifröccsenő vizet néhány percnél tovább a padlón anélkül, hogy letörölné és megszárítaná azt. Az Atlantic 8 padlópanelek a MO.RE! technológiával gyártott laminált padlók egyedülálló kollekcióját jelentik, amik ideális választást jelentenek a nedvességgel szemben. Most, a modern padlótechnológiának köszönhetően, többé nem kell feláldoznia az esztétikát a praktikumért! A Krono Original Atlantic K653 Ecru Cantal Oak nedvesség álló laminált padlót különféle típusú kereskedelmi helyiségek és lakások számára is megfelelő. Hiszen egyszerűen feltöröljük a kiömlött vizet anélkül, hogy aggódnunk kellene a padló károsodása miatt. Természetesen lakossági használat esetén tökéletesen használható az egész lakásban. Még a konyhában is, mert az ezzel a technológiával készült padlópanelek sokkal jobban ellenállnak a nedvességnek, mint a hagyományos laminált padlók.

Ez a laminált padló nem fél a víztől, amit a kötőanyag különleges összetételének köszönhet. A panelek klasszikus HDF farostból készülnek MO.RE! technológiával, amelyet a lemez duzzadása ≤ 12% (DIN EN 317 szerint) jellemez. Ennek köszönhetően a panelek vízállóbbak, mint a szabványos laminált padlók (≤ 18) a DIN 13329 szerint).  A MO.RE! technológia akár 48 órás védelmet biztosít a kiömlött víz ellen, a megfelelő lerakási technológia mellett.

A vízállóságon túl ez a padló számos előnnyel is büszkélkedhet. Rendkívül strapabíró, ellenáll a karcolásoknak, horpadásoknak és fakulásnak, így ideális nagy forgalmú helyeken vagy olyan háztartásokban, ahol háziállatokat tartanak és gyerekek vannak. Egyszerű telepítése, alacsony karbantartási költsége és megfizethetősége tovább növeli vonzerejét.

 

A padlópanelek kopás- és karcállók, a gyártó 20 év garanciát ad, a garanciális feltételek betartása mellett. Továbbá a magas AC4 kopásosztály is garantálja a jó minőséget. 

 

A Krono Original Atlantic K653 Ecru Cantal Oak nedvesség álló laminált padló kifejezetten állatbarát. Mindezt nem csak a megnövelt vízállóságnak köszönheti, hanem a magas kopásállóságnak és karcállóságnak is. Ez a padló a gyerekektől a kisállatokkal kapcsolatos balesetekig jól jöhet az elfoglalt családok számára is, akiknek nincs sok szabadidejük takarítgatni. UV-sugárzással szembeni ellenállását egy speciális réteg védelmének köszönheti, így a panelek nem változtatják meg a színüket a nagyon napos helyeken (6. fokozat szerint ellenáll a fénynek). 4V-fugával, azaz 4 oldali fózolással rendelkezik.

Ha fontos Önnek a környezet védelme, akkor ezen a téren is jó hírünk van. A Krono Original Atlantic gyártója évről évre arra törekszik, hogy az alapanyag beszerzése és gyártása a legkevesebb környezeti károsodással járjon. 90%-ban fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fából készülnek.

Osztálya 23, ami azt jelenti, hogy a padló lakóterületek intenzív használatára is alkalmas.
Osztálya 32, amit azt jelenti, hogy a padló kereskedelmi területeken általános használatra tökéletes.

 

A padló illesztési profilrendszere megújult! Az 1 clic 2 go Pure+  új fejlesztésének eredményeképpen egy olyan klikkrendszerrel dolgozhatunk, mely a padló számára a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.

 

Mivel A.B.C. (anti bakterial comfort) tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért a Krono Original Atlantic K653 Ecru Cantal Oak nedvesség álló laminált padló felülete nem ad lehetőséget a baktériumok lerakodására, így azok nem is tudnak elszaporodni a rendszeres takarítás mellett.

A padló lerakása az ismert klikkes rendszernek köszönhetően, könnyedén elvégezhető házilag is. Azonban, ha Ön mégis inkább professzionális segítséget szeretne igényelni forduljon kollégáinkhoz bizalommal. Ha nem szeretne lemaradni ajánlatainkról kövessen minket a Facebookon is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest