Egyre többen fedezik fel a Rocko falburkolatok előnyeit

Egyre többen fedezik fel a Rocko falburkolatok előnyeit

Nem véletlenül mondtuk korábban, hogy a Rocko falburkolatok trendje erősödni fog. Bárcsak így lenne ötösünk a lottón!

 

Mi, magyarok még csak éppenhogy felfedeztük azokat az előnyeit, amelyek lehetővé teszik, hogy egy fürdőszobát vagy konyhát a Rocko falburkolatok segítségével könnyen, gyorsan, felesleges költségek, por, piszok és rendetlenség nélkül – újra kiemeljük, hogy rettentően rövid idő alatt – lehessen felújítani, kialakítani. Külföldön már sokkal gyakoribb, hogy a nappaliban, kereskedelmi területeken is előszeretettel használják. De nem minden falat ezzel fednek, csak bizonyos stratégiailag meghatározott dizájnterületek kerülnek kiemelésre általa. Mint például az étkező vagy a nappali fő fala. Már csak azért is, mert ez a technika nemcsak eleganciát és textúrát ad, hanem érdekes vizuális kontrasztot is teremt.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy mi, magyarok a Rocko falburkolatok esetében is a funkcionalitást és a funkcionális megoldást helyezzük előtérbe.

Calacatta Olympus K551 Rocko falburkolat mint az étkező védőburkolata

Tapasztalataink azt mutatják, hogy mi, magyarok a Rocko falburkolatok esetében is a funkcionalitást és a funkcionális megoldást helyezzük előtérbe. Csak úgy, a dizájn érdekében, nem mindenki költekezik. De ezt a Padlófutár pontosan tudja, ezért szlogenünk: Ha fontos a minőség és számít az ár – Padlófutár!

Rengeteg előnyt lehet felsorolni, hogy miért éri meg a Rocko falburkolatok vásárlása. Ezek a termékek vízálló és nedvességálló tulajdonságuknak köszönhetően az ingatlan minden helyiségébe telepíthetők. Ez a falburkolat mindössze néhány mozdulattal feltehető a falra és nem okoz gondot számára az sem, ha a régi csempe, gipszkarton, OSB-lap, rétegelt lemez, vakolat vagy beton fennmarad a falon alattuk. Csodaszép 1230 mm x 2800 mm felületük tökéletesen alkalmas az egyen belmagasság-szabvánnyal rendelkező lakások, terek falainak burkolására. Ráadásul csak néhány tábla és már meg is vagyunk 🙂

 

Hatalmas előny, hogy ezek az SPC falburkolatok kopás- és ütésállóak, karcálló a felületük, foltállóak, higiénikusak, könnyen tisztíthatóak, méretstabilok és még a színüket is jól tartják.

 

Könnyű velük dolgozni is, mert gyorsan szabhatóak a kívánt formára és a tetőterek falsíkjainak legkacifántosabb görbületeihez is kiválóak.

Rocko falburkolat Fehér 0110, ahogy az első képen, itt is egyfajta záróelemként funkcionál

Naposabb terekben sem fakul ki a falpanel, mert fény- és UV-álló. Hozzátesszük még azt is, hogy a Rocko falpanelek égésgátló termékek, ezért jó megoldások kereskedelmi terekbe és nagyobb projektekhez is. A háztartási vegyszerek alkalmankénti gondatlan használata sem okoz bennük súlyos károkat. Mechanikailag erős, mégis környezetbarát termékek, még a felületi tapintásuk is kellemes.

Könnyű velük dolgozni is, mert gyorsan szabhatóak a kívánt formára és a tetőterek falsíkjainak legkacifántosabb görbületeihez is kiválóak. Főleg azért, mert az eredmény szép és egységes felület, nem valami elfuserált patchwork. Nem kell megijedni, mert nagy méretük ellenére is könnyen kezelhetőek! Jól kombinálhatók munkalappal, laminált padlóval, bútorlappal és asztallappal is.

Ha pedig megtetszett, akkor mi akár fel is tesszük, mint, ahogy az alábbi képeken is látszik.

Hatalmas előny, hogy ezek az SPC falburkolatok kopás- és ütésállóak, karcálló a felületük

Brooklyn Szürke R115 Rocko falburkolat

 

Rengeteg előnyt lehet felsorolni, hogy miért éri meg a Rocko falburkolatok vásárlása.

Rusty Copper K104 Rocko falburkolat, metal

 

az eredmény szép és egységes felület

Calacatta Olympus K551 Rocko falburkolat, márvány hatás

Szakértelem

Közzétéve

március 29, 2024

Pin It on Pinterest