Egy tornádó söpört végig Rakamazon – Binyl PRO 1531/K395 Tornado Oak

Egy tornádó söpört végig Rakamazon - Binyl PRO 1531/K395 Tornado Oak

Egészen biztosan így indulnak azok a bulvársajtós cikkek, amikor már a cím is hatásvadász. Mivel a laminált padló lerakása nem médiaszenzáció, úgy gondoltuk, hogy egyszer mi is lehetünk hatásvadászok.

 

De az igazság az, hogy csak jól végeztük a munkánkat és a tornádó, ami általunk végigsöpört egy rakamazi otthon helyiségein nem rombolt, hanem éppenséggel épített. A Krono Organic Binyl PRO 1531/K395 Tornado Oak vízálló laminált padló ugyanis modern színárnyalata mellett számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkezik.

Az O.R.C.A. technológiának köszönhetően például vízálló. Sőt, a napfénytől se kell félteni, mert ez a vízálló binyl padló jól tűri az erős napsugarakat is. Ezen felül mikrokarcolás elleni védőréteggel is rendelkezik és antibakteriális felülete van. Tehát a vásárlók tudták mit, és, hogy jót választanak. Jó döntés volt az is, hogy felkértek bennünket a binyl padló lerakására, mert bár az 1 clic 2 go Pure+ klikkrendszernek köszönhetően ez önállóan is megoldható lett volna, így biztosan tökéletes a védelem a nedvesség behatolásával szemben.

 

Az, hogy a Krono Organic Binyl PRO 1531/K395 Tornado Oak vízálló laminált padló is szép, szerintünk nem szorul magyarázatra.

 

Az élethű fahatás és a különleges szín igazán elegánssá teszi, de a panelek V-fugás kivitelezése még inkább emlékeztet a fapadlóra. A szegőléc színválasztása is hozzátesz a vizuális élményhez, mert olyan, mintha a fal meghosszabbításaként egyszerűen csak lefolyna a padlóra.

Természetesen minden esetben rendet hagyunk magunk után, ezért látszik a képen a porszívó is.

Azt, hogy a Krono Organic Binyl PRO 1531/K395 Tornado Oak vízálló laminált padló is szép, szerintünk nem szorul magyarázatra.

Az O.R.C.A. technológiának köszönhetően vízálló.

Az ORCA biopadló nemcsak egyedi és modern megjelenést kölcsönöz otthonának, hanem hozzájárul egy zöldebb és fenntarthatóbb jövőhöz is. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a szépség és a környezetbarátság kéz a kézben jár.

Kövessen minket Facebookon is!

Szakértelem

Közzétéve

április 30, 2024

Pin It on Pinterest