R066 Sculpta Rocko szegőléc

3777 Ft

Cikkszám: RO R066 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Termékkód: RO R066
Típus: Rocko
Kategória: Padló szegőléc
Méretek (mm): 2400 mm x 58 mm x 18 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Németország
Alapanyag: Vinyl
Egységár: 3 777 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

Az R066 Sculpta Rocko padló szegőléc ütésálló, könnyen telepíthető, különböző dekorkivitelű, könnyen vágható és vízálló termék.

A szegélyléc a padló és a fal találkozását takaró termék. Azért szükséges az R066 Sculpta Rocko padló szegőléc alkalmazása, mert a falak melletti padló dilatációs rése nem lenne igazán esztétikus látvány. A dilatációs rés mérete határozza meg, milyen takarású szegőlécet érdemes választani. A legtöbben a padlóhoz színében és mintázatában azonos szegélylécet választanak.

Saját felfogató kapoccsal is rendelkezik, így még egyszerűbb a felrakása. A felfogatókapocs segítségével olyan oldható kötés valósulhat meg, ami a szegő le- és felrakását biztosítja. De a szegőléc felszerelhető akár ragasztással is.

A szegőléc is rendelkezik hozzáillő sarok-, végzáró, toldó- és kiegészítő elemekkel, ami a termék felhasználásában és a megfelelő telepítésében segít. A megjegyzésben kérjük feltüntetni a szükséges mennyiséget!

A belső sarok, külső sarok, toldó és végzárók darabja:  480 Ft.

A padlók szegélyénél ma már nem feltétlen alapvető elvárás, hogy a szegély kinézetében és színében ugyanaz legyen mint maga a parketta, mert bizonyos esetekben az eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját.

Kövesse Facebook oldalunkat is!

További információk

Színtónus

Felület

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest