M923 fehér szegőléc D profil 4 cm magas

1530 Ft

Cikkszám: Lec M923-4 Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec M923-4
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2600 mm x 40 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 1 530 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

Az M923 fehér szegőléc D profil 4 cm magas, enyhén hullámvonalas szegőléc.

Az M923 fehér szegőléc D profil 4 cm magas minőségi termék, amelynek hosszúsága 2600 mm. Ez a változata legalacsonyabb változat a fehér szegőlécek között. Kialakítása enyhe hullámvonalat kapott, ezzel egy ívesebb és lágyabb formavilágú termék. Alkalmas a világos padlókhoz, a minimalista dizájnú terekhez. Nagyon könnyű vele dolgozni, mert az M923 fehér szegőléc D profil 4 cm magas termék például a sarkoknál könnyen szögbe vágható. A 4 cm magas fehér szegőléc további előnye, hogy elvezethető mögötte 1 db koax kábel és 2 db vékony hangfal kábel is.

Ehhez a szegőléchez is tudunk adni sarok-, toldó-, végzáró- és kiegészítőelemeket. Ezek a kiegészítők a termék felhasználásában és a megfelelő kialakításban segítenek. Az alábbi képen látható elemek állnak vásárlóink rendelkezésére. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve lehet megadni, melyik elemből hány darabra lenne szükség.
A fehér sarok- és egyéb elemek darabja 480 Ft.

Ha munkájához más kiegészítőket is keresne, nálunk biztosan jó áron megtalálja. Nézzen szét a

Ha segítségre lenne szüksége a lerakáshoz, kattintson ide!

Miért van szükség padlószegélylécre? Azért, mert a falak melletti padló dilatációs rése nem lenne túl esztétikus látvány. Érdemes tehát nem csak szép és dizájnos, hanem minőségi és tartós szegélylécet választani otthonunkba! Jó, ha tudja, a padlók szegélyénél ma már nem feltétlen alapvető elvárás, hogy a szegély kinézetében és színében ugyanaz legyen mint maga a parketta. Bizonyos esetekben az eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját.

Ötletekért tanácsért látogasson el Facebook oldalunkra is!

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>