M75 fehér szegőléc 7,5 cm magas, szögletes

3319 Ft

Cikkszám: Lec M75 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

 

Főbb jellemzői:

Termékkód: Lec M75
Kategória: Padló szegőléc
Dimenzió (mm): 2750 mm x 75 mm
Értékesítés módja: darabonként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: MDF
Egységár: 3 319 Ft / db
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: Erős igénybevétel

 

Az M75 fehér szegőléc 7,5 cm magas, szögletes változata a fehér szegőlécek sorának.

Minőségi szegőléc, amelynek mérete: 2750 mm hosszú, 75 mm magas. A szögletes változat arra utal, hogy ez a szegőléc egyfajta minimalista dizájnnal a szögletes, egyszerű formákat követi. Nagyon könnyű vele dolgozni, mert az M75 fehér szegőléc például a sarkoknál könnyen szögbe vágható. Az M75 fehér szegőléc további előnye, hogy elvezethető mögötte 1 db koax kábel és 2 db vékony hangfal kábel is.

Ehhez a termékünkhöz is tudunk adni hozzá passzoló sarok-, végzáró és kiegészítőelemeket. Ezek a kiegészítők a termék felhasználásában és a megfelelő kialakításban segítenek. Az alábbi képen látható elemek állnak vásárlóink rendelkezésére. A megrendelésben összesítve, a megjegyzésben pedig részletezve lehet megadni, melyik elemből hány darabra lenne szükség. Belső sarok, külső sarok és végzárók vásárolhatók hozzá: 599 Ft.

Fehér szegőléc elemek - Padlófutár

Ha más kiegészítőket is keresne, nálunk megtalálja, nézzen szét a

Ha segítségre van szüksége a lerakáshoz, kattintson ide!

A padlószegélylécre azért van szükség, mert a falak melletti padló dilatációs rése nem lenne túl esztétikus látvány. Érdemes tehát nem csak szép és dizájnos, hanem minőségi és tartós szegélylécet választani otthonunkba! Jó, ha tudja, a padlók szegélyénél ma már nem feltétlen alapvető elvárás, hogy a szegély kinézetében és színében ugyanaz legyen mint maga a parketta. Bizonyos esetekben az eltérő színű szegélyléc adja meg a padlóburkolat stílusának koronáját.

Ötletekért tanácsért látogasson el Facebook oldalunkra is!

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest