Krono Binyl PRO 1521 Tortona Oak vízálló laminált padló

Az alábbi terméket a gyár megszüntette, ha hasonló terméktulajdonságokkal keres padlót, kérjük tekintse meg a Organic Binyl padlók palettáját, sok másik szín közül tud választani.
Az alábbi linken keresztül tekintheti meg a 100 órás vízálló laminált padlók kínálatát:

Organic Binyl Pro laminált padlók listája

Cikkszám: BN-1521 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: BN-1521
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Krono Binyl Pro 1521 Tortona Oak vízálló laminált padló
Kategória: Padló 8/33
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2,22 m2 (9 panel)
1 csomag súlya: 16,5 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 6 799 Ft / m2
Csomag ára: 15 094 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Binyl Pro 1521 Tortona Oak vízálló laminált padló otthoni felhasználása esetén, 30 év garanciát biztosít a gyártó, a garanciális feltételek betartása mellett. Az alábbi információk segíthetnek eldönteni, hogy ez a binyl laminált padló-e a legmegfelelőbb választás az Ön számára!

30 év garancia lakossági felhasználásra, de csak a garanciális feltételek mellett.
5 év garancia kereskedelmi felhasználásra, de csak garanciális feltételek mellett).

Osztály 23, ami azt jelenti, hogy nagymértékű otthoni használatra javasolt.
Osztály 33, ami azt jelenti, hogy nagymértékű kereskedelmi használatra tervezték.

Vastagság: 8 mm.
Panel szélesség és hosszúság: 192 x 1285 mm.

További információk

A Krono Binyl Pro 1521 Tortona Oak vízálló laminált padló otthoni felhasználása esetén, 30 év garanciát biztosít a gyártó, a garanciális feltételek betartása mellett. Kereskedelmi környezetben való felhasználáskor pedig, 5 év lesz a gyártói garancia, ami ebben az esetben is a garanciális feltételek betartása esetén lesz csak érvényes.

Egy csomag tartalma 9 darab padlópanel, amelyek 2,22 m2 befedésére alkalmasak. A 8 milliméter vastagságú padló, 192 mm x 1285 mm mérettel rendelkezik. A padló elemeket, egy úgynevezett 1 click 2 go technikával lehet egymáshoz rögzíteni. Ez a technika nem csak meggyorsítja, de nagyban meg is könnyíti a padlólerakás folyamatát. Emellett fontos megemlíteni, hogy ez a technológia tartóssági szempontból is előnyös.

A Krono Binyl PRO 1521 Tortona Oak vízálló laminált padló megjelenése kellemes és barátságos hatást biztosít bármilyen helyiség számára. Autentikus dombornyomott felületének és a finoman megjelenő tölgyfa rajzolatnak köszönhetően irodákban, várótermekben vagy éppen otthonokban is remekül mutathat. Felhasználhatóságának sokszínűségét az úgynevezett 33-as osztályba való besorolása is igazolja, miszerint nagy forgalmú kereskedelmi és otthoni felhasználásra is egyaránt megfelel. Ahhoz, hogy jól telepíthető legyen ez a vízálló binyl padló, érdemes megfelelő alátétfóliát választani.

Ha kérdése lenne a leírtakkal kapcsolatban, vagy a padló kiválasztásával kapcsolatban, akkor látogasson el Facebook oldalunkra is. Keressen minket bizalommal, mert sok más egyéb kiegészítő is beszerezhetők nálunk és a termékekhez passzoló dekorazonos szegélyléc is kapható. A binyl padlók lerakását is vállaljuk. Ismerje meg a lehetőségeket!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest