Krono Original Atlantic K405 Solar Oak nedvességálló laminált padló

10200 Ft
négyzetméter ár: 5 896A ter

 

A Krono Original Atlantic K405 Solar Oak nedvességálló laminált padló eredeti dombornyomott felülete hűen reprodukálja a prémium minőségű faanyag legkiválóbb tulajdonságait. Ezáltal a Krono Original Atlantic laminált padlók, a nedvességállóság mellett, természetes hatást és érzetet nyújtanak.

A termék megszűnt.
A termékből már csak 1 csomag rendelhető!

Ha ugyan erre a színre vágyik, akkor vízálló laminált padló kivitelben továbbra is rendelhető az alábbi linken keresztül: 
Krono Organic K405 Binyl vízálló laminált padló

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 10 mm
1 csomag tartalma: 1.73 m2
Egységár: 5 896 Ft / m2
Csomag ára: 10 200 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: AT10-K405
Kategória: Padló 10/33
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 10 mm
Értékesítés módja: csomagban (7 lap/csomag)
1 csomag tartalma: 1.73 m2
Származási hely: Németország
Egységár: 5 896 Ft / m2
Csomag ára: 10 200 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Atlantic K405 Solar Oak nedvességálló laminált padló igazán jó választás egy otthon számára.

Azt mondhatnánk, hogy a Krono Original Atlantic K405 Solar Oak nedvességálló laminált padló, mintázatát tekintve, a klasszikusok klasszikusa. Tökéletesen semleges alapot jelent minden lakberendező elképzeléseihez és még a környezet védelmében is élen jár. A Krono Original cég egyébként is évről évre egyre jobban törekszik rá, hogy az alapanyagok beszerzése és gyártása a lehető legkevesebb környezeti károsodást okozza, de ez a nedvesség álló laminált padló kizárólag fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fa felhasználásával készült. Ráadásként még azt is hozzátehetjük, hogy mentes a PVC-től is. Az alapanyagként szolgáló fák feldolgozása során felhasznált és keletkezett CO2 kevesebb, mint amit a kivágott fa egész élete során újrahasznosított és elnyelt. Mindezek mellett még Blue Angel Ecolabel tanúsítvánnyal is rendelkezik, ami komoly és elismert jele a környezetvédelemnek.

Technológiája azonban egyáltalán nem klasszikus, sőt nagyon is innovatív termékről beszélhetünk. Az úgynevezett MO.RE! (moisture resistance) technológiának köszönhetően a Krono Original Atlantic K405 Solar Oak nedvességálló laminált padló maximálisan ellenáll a magas páratartalomnak és a kiömlött folyadékoknak. Ha ezt a padlót vásárolja otthonába, akkor a kilöttyent italok, kiborított folyadékok sem jelentik a világ végét. Így a padlólap, akár fürdőszoba vagy konyha burkolására is alkalmas lehet. A legtöbb egyszerű laminált padlóval ellentétben, 6. fokozat szerint ellenáll a fénynek is.

A Krono Original Atlantic K405 Solar Oak nedvességálló laminált padló termékre 30 év garancia van, a garanciális feltételek betartása mellett.

Osztálya 23, ami azt jelenti, hogy a padló lakóterületek intenzív használatára is alkalmas.
Osztálya 32, amit azt jelenti, hogy a padló kereskedelmi területeken általános használatra tökéletes.

Az autentikus, dombornyomott, szinkron pórusos felülete élethűen utánozza a fa erezetét és elegáns környezetet teremt a természetes fa karakterét megidézve. A 4 oldalt fózolt panel nemcsak környezetbarát technológiával készül, hanem egy úgynevezett A.B.C. (anti bakterial comfort) bevonattal is rendelkezik. Így a padló felülete ellenáll a baktériumok lerakodásának, így azok nem is tudnak elszaporodni, ami a járványos időszakban elég nagy előny.

Ideális választás lehet a nappalitól kezdve a hálószobán át egészen egy iroda otthonosabbá tételére. Mindemellett a Krono Original Atlantic nedvességálló laminált padlók számos egyéb kiemelkedő tulajdonsággal is rendelkeznek.

A 10 mm vastagságú Krono Original Atlantic K405 Solar Oak nedvességálló laminált padló magas kopásállósági tanúsítvánnyal is rendelkezik. Karcállósága pedig megkönnyíti a kisállattartást, mert nem kell félnie az apró karmolásoktól, sérülésektől sem.

A padló lerakása az ismert klikkes rendszer miatt, könnyedén megvalósítható szakértő kezek nélkül, akár önállóan is. Azonban, ha Ön mégis inkább professzionális segítséget szeretne igényelni, akkor forduljon kollégáinkhoz bizalommal. Lakberendezési ötletekért illetve, ha nem szeretne lemaradni ajánlatainkról, kövessen minket a Facebookon is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>