T-profil toldó-összekötő profil fehér színű SPC falburkolathoz

7888 Ft

 

Ezt a terméket kifejezetten a Rocko falburkolatokhoz, a fehér színt pedig a világosabb falburkolatokhoz ajánljuk, de sötétebb árnyalatú falburkolattal akár kontrasztot is teremthetünk vele.

Leírás

Típus: Rocko
Kategória: SPC falburkolat profil
Méretek hossz (mm): 2800 mm
Értékesítés módja: szálanként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Németország
Alapanyag: alumínium
Egységár: 7 888 Ft / szál

 

A T-profil toldó-összekötő profil fehér színű – SPC falburkolathoz nevű termékünk kifejezetten a Rocko falburkolatokhoz, falpanelekhez készült.

A profilok pontosan ezért vannak 4-féle színben, mert a Rocko falburkolatok zs többféle színben és kivitelben készülnek. A burkolati profilok és kiegészítők a beltéri falburkolatok, beltéri és kültéri falpanelek lezárására, megerősítésére, csatlakoztatására, védelmére szolgáló elemek. A fehér színt a világosabb falburkolatokhoz ajánljuk, de sötétebb árnyalatú falburkolattal akár kontrasztot is teremthetünk vele. A T-profil toldó-összekötő profil fehér színű – SPC falburkolathoz termék alapanyaga alumínium. Éppen ezért tartós és ellenálló. Mindemellett ez a termékünk is nagyon könnyen telepíthető, könnyen vágható és vízálló is.

A rögzítés ragasztással történhet. A profilelemek általánosságban eltakarják például a burkolat szélét, a hézagot, keretezést és lezárást képeznek, illetve biztosítják a kapcsolódást és az átmenetet. Mivel a gyártó igényes a termékeire és a felhasználók számára tökéletes otthonokat szeretne, ezért a kialakításhoz léteznek külső és belső sarokprofilok, illetve végzáró és toldó, azaz összekötő profilok is.

Kövesse Facebook oldalunkat is!

További információk

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>