C-profil végzáró profil fekete színű SPC falburkolathoz

6444 Ft

 

Ezt a terméket kifejezetten Rocko falburkolatokhoz, a fekete színt pedig sötétebb falburkolatokhoz ajánljuk, de világosabb árnyalatú falburkolattal akár kontrasztot is teremthetünk vele.

Leírás

Típus: Rocko
Kategória: SPC falburkolat profil
Méretek hossz (mm): 2800 mm
Értékesítés módja: szálanként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Németország
Alapanyag: alumínium
Egységár: 6 444 Ft / szál

 

A C-profil végzáró profil fekete színű – SPC falburkolathoz nevű termékünk kifejezetten a Rocko falburkolatokhoz készült.

Mivel a Rocko falburkolatok többféle színben és kivitelben készülnek, ezért az ezekhez ajánlott profilelemeknek is többféle színe van. A burkolati profilok és kiegészítők a beltéri falburkolatok, beltéri és kültéri falpanelek lezárására, megerősítésére, csatlakoztatására, védelmére szolgáló elemek. A fekete színt sötétebb falburkolatokhoz ajánljuk, de világosabb árnyalatú falburkolattal akár kontrasztot is teremthetünk vele. A C-profil végzáró profil fekete színű – SPC falburkolathoz termék alapanyaga alumínium, ezért tartós és ellenálló. Mindemellett ez a termékünk könnyen telepíthető, könnyen vágható és vízálló termék.

Rögzítésük ragasztással történhet. A profil elemek általánosságban eltakarják például a burkolat szélét, a hézagot, keretezést és lezárást képeznek, illetve biztosítják a kapcsolódást és az átmenetet. Mivel a gyártó igényes a termékeire és a felhasználók számára tökéletes otthonokat szeretne, ezért a kialakításhoz léteznek külső és belső sarokprofilok, illetve végzáró és toldó, azaz összekötő profilok is.

Kövesse Facebook oldalunkat is!

További információk

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest