Belső sarokprofil ezüst színű SPC falburkolathoz

11444 Ft

 

Ezt a terméket kifejezetten Rocko falburkolatokhoz ajánljuk, az ezüst szín pedig szinte minden színhez, dekorhoz passzolhat.

Leírás

Típus: Rocko
Kategória: SPC falburkolat profil
Méretek hossz (mm): 2800 mm
Értékesítés módja: szálanként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Németország
Alapanyag: alumínium
Egységár: 11 444 Ft / szál

 

A Belső sarokprofil ezüst színű – SPC falburkolathoz nevű termékünk Rocko falburkolatokhoz ajánlott.

A Rocko falburkolatok többféle színben, kivitelben készülnek, így az ezekhez ajánlott profilelemek is többféle színnel rendelkeznek. A burkolati profilok és kiegészítők a beltéri falburkolatok, beltéri és kültéri falpanelek lezárására, megerősítésére, csatlakoztatására, védelmére szolgáló elemek. Az ezüst szín a szürkésebb árnyalatokhoz, de tulajdonképpen a legtöbb falburkolathoz ajánlott. A Belső sarokprofil ezüst színű – SPC falburkolathoz termék alapanyaga alumínium, ezért tartós és ellenálló. Mindemellett ez a termékünk is bír a következő jellemzőkkel: könnyen telepíthető, könnyen vágható és vízálló termék.

Rögzítésük ragasztással valósulhat meg. A falburkolatprofil-elemek általánosságban eltakarják például a burkolat szélét, a hézagot, keretezést és lezárást képeznek, illetve biztosítják a kapcsolódást és az átmenetet. Mivel a gyártó igényes a termékeire és a felhasználók számára tökéletes otthonokat szeretne megvalósítani, ezért a burkoláshoz léteznek külső és belső sarokprofilok, illetve végzáró és toldó, azaz összekötő profilok is, 4-féle színben.

Kövesse Facebook oldalunkat is!

További információk

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest