Belső sarokprofil barna színű SPC falburkolathoz

11444 Ft

 

Ezt a terméket kifejezetten Rocko falburkolatokhoz ajánljuk, a barna szín pedig szinte minden naturális színhez, dekorhoz passzolhat.

Leírás

Típus: Rocko
Kategória: SPC falburkolat profil
Méretek hossz (mm): 2800 mm
Értékesítés módja: szálanként
1 csomag tartalma: 1 db
Származási hely: Németország
Alapanyag: alumínium
Egységár: 11 444 Ft / szál

 

A Belső sarokprofil barna színű SPC falburkolathoz nevű termékünk a Rocko falburkolatok különböző változataihoz ajánlott.

A Rocko falburkolatok többféle színben és kivitelben kerülnek forgalomba, éppen ezért az ezekhez ajánlott profilelemek is többféle színnel rendelkeznek. A burkolati profilok, kiegészítők a beltéri falburkolatok, beltéri falpanelek lezárására, megerősítésére, csatlakoztatására, védelmére szolgáló elemek. A barna szín a melegebb, földesebb, naturális árnyalatokhoz, azaz tulajdonképpen a legtöbb falburkolathoz megfelelő lehet. A Belső sarokprofil barna színű SPC falburkolathoz termék alapanyaga alumínium, ezért tartós és ellenálló. Mindemellett erről a termékünkről is elmondhatóak a következők: könnyen telepíthető, könnyen vágható és vízálló termék.

Rögzítésük ragasztással lehetséges. A falburkolatprofil-elemek általánosságban eltakarják például a burkolat szélét, a hézagot, keretezést és lezárást képeznek, illetve biztosítják a kapcsolódást és az átmenetet. Mivel a gyártó igényes a termékeire és a felhasználók számára tökéletes otthonokat szeretne megvalósítani, ezért a burkoláshoz léteznek külső és belső sarokprofilok, illetve végzáró és toldó, azaz összekötő profilok is, 4-féle színben.

Kövesse Facebook oldalunkat is!

További információk

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>