Krono Original Atlantic K469 Tortilla Cashmere Oak nedvességálló laminált padló

11320 Ft
négyzetméter ár: 5 009 Ft

A Krono Original Atlantic K469 Tortilla Cashmere Oak nedvességálló laminált padló egy 4-oldalt fózolt, kopásálló laminált padló, amely természetközeliségét idéző dizájnjával tökéletes választás lehet a valósághű kinézetek kedvelőinek.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 5 009 Ft / m2
Csomag ára: 11 320 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: 8AT-K469 PP
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 5 009 Ft / m2
Csomag ára: 11 320 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Atlantic K469 Tortilla Cashmere Oak nedvességálló laminált padló egy olyan padló, amelyre 20 év gyártói garancia vonatkozik a helyes feltételek betartása mellett.

Valamint 23-as (lakossági) és 32-es (kereskedelmi) osztályú tartósság és AC4-es kopásállóság jellemezi. Az Atlantic padlók különlegessége, hogy fényállók, ezáltal még tartós fény hatására sem fakulnak ki, így a konyhától kezdve a nappalin keresztül egészen a hálószobáig, akárhol megállja a helyét. Ezek a Krono Original Atlantic padlók számos olyan lenyűgöző tulajdonsággal rendelkeznek, amelyekkel kitűnnek versenytársaik közül. Amellett, hogy környezetbarát technológiával készültek, egy különleges A.B.C. antibakteriális bevonattal vannak ellátva, amely megakadályozza a baktériumok elszaporodását a padlóján. Ezáltal teremtve tiszta és egészséges környezetet az otthonában. A Krono Original Atlantic K469 Tortilla Cashmere Oak nedvességálló laminált padló egy 4-oldalt fózolt, kopásálló laminált padló, amely természetközeliségét idéző dizájnjával tökéletes választás lehet a valósághű kinézetek kedvelőinek.

Robusztus felületüknek és nedvességtűrő képességének (MO.RE!), valamint antibakteriális kényelmének köszönhetően a Krono Original Atlantic 8 padlók kiválóan alkalmasak házi kedvencekkel rendelkező háztartások számára is, valamint remek ellenállást tanúsítanak erősen igénybe vett területeken is.

A K469 Tortilla Cashmere Oak nedvességálló laminált padló egy egyszerűen telepíthető termék az úgynevezett 1 click 2 go Pure+ rendszernek köszönhetően.

Ha további érdekességeket szeretne olvasni, látogasson el a blogunkra és nézzen szét blogbejegyzéseink között! A linkre kattintva a Facebook oldalunkra is feliratkozhat.

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-lp-52-szegelylec-feher-tolgy-white-oak/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest