Mai blogbejegyzésünkben a Padlófutár laminált padló szakértőjét, Balogh Istvánt, a Padlófutár vezetőjét, aki maga is tapasztalt szakember faggatjuk a cég alapításáról, a szakmai tudnivalókról.

– Hogyan kezdődött el pályafutása az építőanyag-kereskedelemben és miért pont erre a pályára lépett?

– 1999-ben kezdtem el a pályafutásomat a kereskedelemben egy német barkácsáruház-láncnál. Mindig is vonzott a kereskedelem és mivel műszaki ember vagyok a kettőt összekötöttem. Öt éve dolgoztam ott, amikor munkám és tapasztalataim miatt felkerestek egy nemzetközi laminált padló, OSB-lap, bútorlap és munkalap gyártó cég országos képviselői pozíciója miatt. Onnantól hat év szolgálat után a saját lábamra álltam és elindítottam a cégemet, ami azóta is folyamatosan és magas színvonalon szolgálja ki a vásárlókat.

– Miért pont a Krono-Original termékeit forgalmazza a Padlófutár?

– Több éven keresztül voltam a gyár területi képviselője és úgy láttam, hogy a vásárlók elégedettek a termékekkel. Láttam a padlók gyártási folyamatát is, és én magam is elégedett voltam a munkájukkal. Megfelelőnek találtam az árakat, a minőséget, a színválasztékot és a méreteket is.

Padlófutár a laminált padló szakértője.

– Mi a legfontosabb a Padlófutár számára a vevők kiszolgálásával kapcsolatban?

– A Padlófutár előnye, hogy olyan kisvállalkozás, amely ismeri az otthonok, a lakások és a magánemberek igényeit is a céges vásárlók mellett. Fontos számunkra a szakértelemmel végzett magas minőségű munka, amikor a vásárló arcán egy elégedett mosolyban tükröződik a végeredmény. A pontosság, a gyorsaság és az elégedettség mellett arra is büszkék vagyunk, hogy termékeinkkel élhető, modern és sok esetben igazán dizájnos otthonokat teremtünk. Szó szerint alapot adva a lakberendezés, a lakberendező számára.

– Milyen szolgáltatásokkal tud a Padlófutár segíteni vásárlóinak?

– A széles termékválaszték, a gyors és pontos kiszolgálás, illetve a házhoz szállítás mellett lehet tőlünk tanácsot kérni, de nyitottak vagyunk a szakértelemmel végzett teljes körű munkára is, amely a padlólerakást jelenti, akár az alapoktól is.

– Miben a jobb a Padlófutár más webáruházakhoz képest?

– Büszkén mondhatom, hogy az árban és a gyors kiszolgálásban is jobbak vagyunk másoknál, illetve munkatársaink kedvessége és szakértelme is átlag feletti.

– Milyen gyorsan lehet valakinek laminált padlója a kiválasztástól számítva?

– Amennyiben a kiválasztott termék készleten van, akkor a laminált padlót 2 munkanapon belül kiszállítjuk. A laminált padlónak 24-48 órát kell akklimatizálódnia, csak utána célszerű lerakni. A padló lerakásban természetesen mi is tudunk segíteni, így a megrendeléstől számítva 5-6 napon belül szinte bárki egy megújult szobába költözhet.

– Milyen kiegészítőket és eszközöket kell mindenképp megvásárolnunk egy padló lerakásához?

– A lerakáshoz mindenek előtt szükség van egy 2 méteres vízmértékre, amivel az aljzatot meg tudjuk mérni. Fontos továbbá az ék, hogy a dilatációt meg tudjuk hagyni a falnál. A kalapács, a dekopírfűrész, derékszög, behúzó vas, beütő fa, fúró, de az akkus csavarozó, a gérfűrész, a gérláda is mind szükséges a lerakáshoz. Ne feledkezzünk meg a kiegészítő termékekről sem, mint PE-fólia, Xps, ClickGuard tömítő anyag, szegőhöz való kapocs! Ezek természetesen csak az eszközök Fontos figyelmet fordítani a padló alapozására, annak esetleges hibáinak javítására és a szakértelemmel történő lerakásra is.

– Van-e olyan referencia munkájuk, amelyre különösen büszkék?

– A legnagyobb felületeket egy Waldorf iskolában raktuk le ahol több teremben is laminált padlót kértek tőlünk, amik azóta is „nagyon jól szuperálnak”. Raktunk le padlót euritmia teremben, fafaragó teremben, osztálytermekben, könyvtárban, tanáriban is. Erre kimondottan büszkék vagyunk, hiszen a gyerekeknek és szüleiknek is örömet okoz az általunk végzett minőségi munka. Jó volt látni szeptemberben, hogy a gyerekek nagy mosollyal vették át megújult tantermeiket. Mindezek mellett minden lakás egy új kihívás és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy egyre több otthonban vagyunk jelen.

A Padlófutár alapítása és egyik referenciamunkája.

– Mik a sláger termékek mostanában és vajon miért?

– 2016-ban ismét divatba jött a világos szín, a világos tölgy padló. A vásárlók és a belső építészek is ezt a színt keresik leginkább. Ehhez a színhez szinte minden bútor vagy stílus passzol. Világos bútor, világos fal vagy akár sötét bútor, sötét fal is. Mindent kiemel és a padló is ugyanúgy a lakás dísze, mint a többi bútor.

– Önnek van kedvenc laminált padlója? Melyik az, és miért?

– Igen van. A Highland Tölgy Castello laminált padló. Ez a laminált padló soha nem megy ki a divatból. Bár a vásárlási időszakoknak van hullámvölgye, de a vásárlók folyamatosan keresik ezt a terméket. Főleg azok kedvelik, akik egy kicsit sötétebb padlót szeretnének lerakni. Nekem is ez van a lakásomban körülbelül 10 éve és a gondos ápolás, takarítás miatt még mindig úgy néz ki, mintha most raktuk volna le. Nagyon szeretem ezt a padlót, hálás termék és a lakásom dísze.

Pin It on Pinterest